Συνεχίζει να παλεύει με τον καρκίνο ο Γιώργος Δασκαλάκης. Δεν πτοείται από τις ουλές που έχουν αφήσει στο σώμα του οι πολλές εγχειρήσεις και οι χημειοθεραπείες που κάνει εδώ και αρκετούς μήνες.

Παρά τις δυσκολίες που βιώνει ο τραγουδιστής, φροντίζει να περνά τον χρόνο του δημιουργικά. Μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αποκάλυψε πως θα κυκλοφορήσει νέο κομμάτι. Στη φωτογραφία, ο Γιώργος Δασκαλάκης στέκεται όρθιος με τη βοήθεια μαγκούρας, ηχογραφώντας το νέο του τραγούδι.

«Καλημέρα Αγάπες μου! Μια φωτογραφία από το προηγούμενο μήνα που λέει πολλά… Τώρα θα μου πείτε μα πως…??? Εσύ παλεύεις καθημερινά με το θάνατο και το Θηρίο…είσαι 2 χρόνια σε ένα κρεβάτι…δεν έχεις τα προς το ζην…Σωστά!

Έχω όμως πείσμα θέληση και πίστη στο ΘΕΟ και δίπλα μου ανθρώπους που ήρθαν κοντά μου τώρα που είμαι στο πάτο οικονομικά και ψυχολογικά…Ένας από αυτούς είναι ο Nicos Terzis που από τη πρώτη στιγμή με αγκάλιασε και μου στάθηκε και κάνοντας μου αυτό το δώρο ώστε να έχω ένα κίνητρο για να γίνω καλά.

Βλέπετε τα πάντα δεν είναι λεφτά…γιατί όλοι αυτοί που είναι συνοδοιπόροι στο τραγούδι αυτό το έκαναν με αγάπη μόνο. Τα υπόλοιπα για το τραγούδι σε στίχους της αγαπημένης μου Natali Stixourgos, για τα ταξίδια μου σε νοσοκομεία εντός και εκτός Ελλάδας και σε τι φάση βρισκόμαστε θα τα πούμε το Σάββατο στις 10 στην εκπομπή Επί τόπου στο OPEN.

Θα γίνω καλά. ΥΠΟΣΧΕΣΗ!

Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!

ΑΜΗΝ», έγραψε ο Γιώργος Δασκαλάκης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Η ανάρτηση του τραγουδιστή: