Αποκλειστικά μίλησε  η Ζέτα Δούκα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», καθώς απορρίφθηκε η αγωγή του Γιώργου Κιμούλη κατά του ΣΕΗ και της μήνυσης της Ζέτας Δούκα.

Τι συνέβη με τη δικαστική διαμάχη

Απορρίφθηκε από το δικαστήριο η αγωγή του Γιώργου Κιμούλη κατά του ΣΕΗ και τριών μελών του πειθαρχικού συμβουλίου ενώ πριν από λίγες ημέρες το δικαστήριο ζήτησε από τον σκηνοθέτη και ηθοποιό να καλύψει τα κενά στην άλλη αγωγή που έχει καταθέσει κατά των ηθοποιών Ζέτας Δούκα, Δώρας Χρυσικού και Νίκου Ψαρρά.

H Ζέτα Δούκα μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για αυτή την εξέλιξη επισημαίνοντας ότι έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και τόνισε «υπάρχει μια πρώτη νομική και ηθική δικαίωση».

Κόστος σε όλα τα επίπεδα

«Ήταν μία απόφαση που σκέφτηκα καλά πριν πάρω, αλλά ποτέ δεν ήμουν σε θέση να φανταστώ πόσο μεγάλο κόστος προσωπικό θα είχε. Κόστος σε όλα τα επίπεδα. Και ψυχικό και οικονομικό και επαγγελματικό».

Νιώθω ικανοποίηση

Η ίδια δήλωσε ότι δεν το έχει μετανιώσει ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές που πέρασε.

«Νιώθω ικανοποίηση, γιατί πλέον το κλίμα είναι ευνοϊκότερο για να ακουστούν οι φωνές των θυμάτων κακοποίησης», υπογράμμισε και παραδέχθηκε ότι μέσα στην τριετία υπήρχαν φωνές τόσο από το στενό φιλικό της περιβάλλον όσο κι από το επαγγελματικό που της είπαν να κάνει ένα βήμα πίσω.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της ηθοποιού, Γιώργος  Γεράρης, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» εκφράζοντας την ανακούφιση και την χαρά που νιώθουν για τις νέες αυτές εξελίξεις.