Τις κινήσεις του δράστη που εκτέλεσε με καραμπίνα τον γαμπρό του στη Νίκαια ερευνά η αστυνομία.

Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι ο 64χρονος δράστης είχε σχεδιάσει εδώ και ημέρες τη δολοφονία ενώ είχε πάρει και την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του.

Το σημείωμα

Το σενάριο αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκε και ένα ιδιόχειρο σημείωμα. Σε αυτό είχε γράψει ότι το όχημα και όλα τα πράγματα που βρίσκονται μέσα σε αυτό τα αφήνει στον γαμπρό της αδερφής του.

Η εικόνα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σύμφωνα με τον Γιώργο Καλλιακμάνη, ήταν σαν να έμενε μέσα σε αυτό. Είχε ρούχα, βαλίτσες, μεγάλη ακαταστασία και βρώμικο.

Έμενε στο αυτοκίνητο

Οι αστυνομικοί εικάζουν ότι από την ημέρα που είχε έρθει στην Αθήνα έμενε και κοιμόταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Από μια απόδειξη αγοράς που εντοπίστηκε φαίνεται να ήταν στην Αθήνα τουλάχιστον από τις 23 Φεβρουαρίου.

Από την Αστυνομία εικάζεται ότι ο 64χρονος ίσως να είχε κάνει πρόβα της εκτέλεσης ή να είχε δοκιμάσει και τις προηγούμενες ημέρες να σκοτώσει τον γαμπρό του αλλά για κάποιο λόγο να μην το έκανε.

Ήξερε πότε έβγαινε από το γκαράζ

Πάντως φαίνεται να γνώριζε τις κινήσεις του θύματος κάθε πρωί.  Ότι δηλαδή λίγο μετά τις 8 βγαίνει από το σπίτι ανοίγει το γκαράζ, βγάζει το αυτοκίνητο κατεβαίνει και κλείνει την πόρτα του γκαράζ. Ακριβώς τότε του επιτέθηκε.

Παράλληλα αυτό που προκύπτει είναι ότι ο 39χρονος ουσιαστικά δεν είχε κάποια επαφή ή συναναστροφή με τον 64χρονο πεθερό του. Η σύζυγός του είχε φύγει εδώ και πολλά χρόνια από τη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει στην Αθήνα αλλά και να γλιτώσει από την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα της.

Έμεινε μόνιμα στην Αθήνα, παντρεύτηκε και έκανε δύο παιδάκια έχοντας διακόψει επαφές με τον 64χρονο.