Όταν λίγη ώρα πριν το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία έγινε γνωστό πως ο Σωτήρης Τσιλούλης έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι, πολλοί ήταν αυτοί που απόρησαν καθώς δεν είχε γίνει γνωστό ότι ο Έλληνας άσος αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Ο προπονητής της Λαμίας αποκάλυψε πως μία μέρα πριν τον αγώνα ο Τσιλούλης τον ενημέρωσε πως έχει υπογράψει προσύμφωνο με την ΑΕΚ και το καλύτερο θα ήταν να μείνει εκτός αποστολής. Με τη Λαμία ο Σωτήρης Τσιλούλης έχει φέτος πέντε γκολ και δύο ασίστ σε 22 συμμετοχές.

Για το ματς ο Λεωνίδας Βόκολος είπε πως: «Γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα, ήταν ένα παιχνίδι απαιτητικό, αλλά σταθήκαμε καλά. Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο κάποιες δικές μας αδράνειες, μας χτύπησε στη μετάβαση. Στο δεύτερο μέρος δικαιούμασταν κάτι περισσότερο, είχαμε φάσεις στην εστία, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Δεν έπαιξε ούτε ο Καρλίτος

Υπενθυμίζουμε ότι στο παιχνίδι της Λαμίας με την ΑΕΚ δεν αγωνίστηκε ούτε ο Καρλίτος. Ο Ισπανός επιθετικός δηλώθηκε από την ομάδα της Φθιώτιδας να εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής, με την οποία είχε τιμωρηθεί λόγω καρτών, στην αναμέτρηση με την Ένωση.