Αμετανόητος εμφανίζεται ο «εξορκιστής» της «εκκλησίας των Εθνών» στη Θεσσαλονίκη μετά από αποφυλάκισή του.

Άλλωστε προειδοποιούσε πως θα επανέλθει δριμύτερος και αυτό φαίνεται να κάνει με νέα βιντεάκια στην επίσημη σελίδα του στο διαδίκτυο.

«Μας διώκουν»

«Ενώ μας διώκουν, μας επικρίνουν και μας απορρίπτουν, για χάρη του Χριστού, το φιλεύσπλαχνό Πνεύμα Του Κυρίου δεν μας έχει εγκαταλείψει. Αντίθετα, συνεχίζει να μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να πολεμάμε και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τη βασιλεία του Θεού».

Ο επικεφαλής της εκκλησίας των Εθνών φαίνεται πως συνεχίζει της δράση του, παρά τη σύλληψη και φυλάκισή του το 2022.

«Συνεχίζουμε να ευχαριστούμε τον Θεό και παραμένουμε σταθεροί στην πίστη, διότι γνωρίζουμε ότι η δοκιμασία της πίστης μας παράγει επιμονή».

Η εκκλησία των Εθνών

Παρουσιάζει τη νέα ονομασία της εκκλησίας των Εθνών και καλεί τους πιστούς να τον ακολουθήσουν.

«Η Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών Θεσσαλονίκης, μετονομάστηκε. Η διακονία μας θα έχει πλέον το όνομα «Χριστιανική Εκκλησία Όλων των Εθνών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις ουράνιες οδηγίες του Θεού».

Τώρα, οι… προσευχές και τα θαύματα γίνονται τηλεφωνικώς όπως λένε και όχι δια ζώσης, πάντα από τον άνθρωπο του Θεού.

1. Από το τηλέφωνο αν θέλετε να λάβετε κάποια προσευχή, μας λέτε το αίτημα προσευχής σας και εμείς θα το σημειώσουμε και θα το αναφέρουμε στον άνθρωπο του Θεού.

2. Ο άνθρωπός του Θεού δεν μιλάει στο τηλέφωνο δυστυχώς, μόνο σημειώνουμε τα αιτήματα προσευχής και προσεύχεται.

3. Ο άνθρωπος του Θεού προσεύχεται για όλα τα αιτήματα.

Η απάντησή του στο LIVE NEWS

Σε επικοινωνία που είχε η εκπομπή μαζί του, η μόνη απάντηση που έδωσε για όλα αυτά, ήταν ο σχολιασμός του για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Περνάνε νόμους ενάντια στον Χριστιανισμό. Ασχοληθείτε καλύτερα με αυτό το ζήτημα και αφήστε την εκκλησία», υποστήριξε ο Χάρης Τσακωνίδης, επικεφαλής αίρεσης.

Στα νέα του βίντεο εμφανίζεται… αλά Τομ Κρουζ από την Αμερική.

«Μετά από τη σύλληψή μου στις 27 Αυγούστου 2022, το υπουργείο Θρησκευμάτων εδώ στην Ελλάδα, αποφάσισε να ανακαλέσει την άδεια λειτουργίας της εκκλησίας και από τότε προσπαθούμε να την πάρουμε πίσω».

Ο περιβόητος εξορκιστής της πλατείας Αριστοτέλους διοργάνωνε από κηρύγματα… μέχρι θεραπείες άρρωστων ανθρώπων… και τελετές που τις βάφτιζε εξορκισμούς…

Σήμερα, μετά από την αποφυλάκισή του, φαίνεται να συνεχίζει τα ίδια!