Μυστήριο περιβάλλει ένα ακρωτηριασμένο πόδι που βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στις ράγες της γραμμής 4 του μετρό της Νέας Υόρκης. H αστυνομία της μεγαλούπολης έχει ξεκινήσει έρευνα για να εντοπίσει το πτώμα στο οποίο ανήκει το μακάβριο εύρημα, καθώς και το πώς βρέθηκε εκεί.

Γύρω στο μεσημέρι του Σαββάτου αστυνομικοί δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα που ανέφερε ότι υπήρχαν ανθρώπινα λείψανα πλάι στις ράγες της γραμμής 4, στην περιοχή του Μπρονξ. Φτάνοντας στο σημείο είδαν ένα πόδι, ανέφερε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

Οι Αρχές δεν αποκάλυψαν περαιτέρω λεπτομέρειες για την υπόθεση που ερευνούν ήδη. Μάλιστα, άγνωστο παραμένει ακόμη και το αν ανήκει σε άνδρα ή γυναίκα, ενώ το μακάβριο εύρημα εξετάζεται από ιατροδικαστή.

Συχνό φαινόμενο οι εγκληματικές ενέργειες στο μετρό της Νέας Υόρκης

Στο δαιδαλώδες δίκτυο του μετρό της Νέας Υόρκης σημειώνονται κατά διαστήματα δραματικά γεγονότα που τα τελευταία χρόνια παίρνουν μεγάλες διαστάσεις στα μέσα ενημέρωσης, όπως εκείνα των επιβατών που σπρώχθηκαν στις ράγες από εγκληματίες.

Την περασμένη εβδομάδα, ένας 34χρονος σκοτώθηκε και άλλα πέντε άτομα τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς σε μια αποβάθρα, σε άλλο σταθμό του Μπρονξ.

Οι αρχές προσπαθούν επίσης να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για το φαινόμενο των λεγόμενων subway surfer, των παράτολμων νέων που βιντεοσκοπούνται πιασμένοι στο εξωτερικό (συνήθως στην οροφή) των βαγονιών και αναρτούν τα πλάνα σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης. Τους τελευταίους μήνες έχουν σημειωθεί πολλά θανατηφόρα δυστυχήματα με θύματα τους ριψοκίνδυνους subway surfers.

Παράτολμοι subway surfers κάνουν «ακροβατικά» σε βαγόνι του μετρό με σοβαρή πιθανότητα να τραυματιστούν απλά και μόνο για… σόου και ένα βίντεο στα social media