Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως για την δολοφονία του 77χρονου στα Τρίκαλα από τα χέρια του γιού του, ο οποίος τον αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο.

Οπως αναφέρει το trikalavoice.gr ο θάνατος του 76χρονου προσδιορίζεται για το μεσημέρι του Σαββάτου. Αυτό σημαίνει ότι ο 46χρονος παρέμεινε για ένα 24ωρο στο πλευρό του αποκεφαλισμένου πατέρα του, καθώς ο ίδιος τηλεφώνησε στην αστυνομία το μεσημέρι της Κυριακής.

Βρήκαν το πτώμα χωρίς κεφάλι και χέρια

Μετά την κλήση του 46χρονου πατροκτόνου, αστυνομικοί που έσπευσαν στην βιοτεχνία, που υποδείχθηκε από τον δολοφόνο ως ο τόπος του εγκλήματος, ήρθαν αντιμέτωποι με το αποκρουστικό θέαμα. Είδαν τον 76χρονο πατέρα του να κείτεται αποκεφαλισμένος στο έδαφος, με το κεφάλι να βρίσκεται δίπλα από την σορό, ενώ ο δράστης είχε κόψει και τα χέρια του πατέρα του.

Ο δράστης, ο οποίος επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα, φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι έσφαξε τον πατέρα του, αφού πρώτα τσακώθηκαν μεταξύ τους, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα στοιχεία που έδειξαν ότι είχε προηγηθεί πάλη, καθώς και από το γεγονός πως το 76χρονο θύμα έφερε και θλαστικό τραύμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο.

Ο 46χρονος χαρακτηρίζεται από γνωστούς και φίλους ως «ήσυχο παιδί”. Ωστόσο, οι σχέσεις πατέρα και γιου επιδεινώθηκε το τελευταίο διάστημα, μετά τον θάνατο της μητέρας της οικογένειας.

Τι ανέφερε φίλος του πατροκτόνου

Ένας από τους φίλους του 46χρονου δράστη μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη». Αρχικά, ανέφερε «Είναι καλό παιδί και ο δράστης και το θύμα. Τον ήξερα, γνωριζόμαστε χρόνια. κατασκεύαζαν καρέκλες, νοίκιαζαν καρέκλες σε πανηγύρια, γάμους.

Τώρα το πώς έγινε, τι να πω. Έχουμε «μείνει» και εμείς έχουμε πάθει σοκ. Τον δράστη τον ήξερα καλά, καφέ πίναμε, γείτονας ήταν. Τι να σου πω τώρα αυτό ήταν ακραίο πώς προέκυψε τι και πως, δεν μπορώ να ξέρω».

Ερωτηθείς ο φίλος του δράστη για το αν είχε διαφωνίες με τον πατέρα του, απάντησε «Όχι. Αν κάπως αυτοί είχαν τα δικά τους πάντως εν είχαν δείξει κάποια δείγματα, ούτε φασαρίες έκανε στη γειτονιά. Γνωριζόμαστε χρόνια τα μαγαζιά μας είναι 30 χρόνια. δεν υπήρχαν φασαρίες εδώ πέρα», συμπλήρωσε ο φίλος του πατροκτόνου.

«Ο δράστης είναι ανύπαντρος, δεν έχει παιδιά. Τους έβλεπα κάθε πρωί, πήγαινε στο μαγαζί ο κόσμος. Ήσυχοι ήταν. Δεν είχαμε δείγματα για να δούμε κάτι παραπάνω. Η μητέρα του είχε πεθάνει, έχει κάμποσο καιρό», ανέφερε κλείνοντας.