Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη θα βρεθεί σήμερα (17/02) ο 38χρονος άνδρας που πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε την 29χρονη σύντροφό του στα Καμίνια του Ηρακλείου.

Το φρικτό έγκλημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, ύστερα από έντονο καβγά που είχε το ζευγάρι, ενώ ο 38χρονος δράστης βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η γυναίκα που δολοφονήθηκε από τα χέρια του συντρόφου της. Βρέθηκε βουτηγμένη σε μια λίμνη αίματος.

Ο καβγάς εξελίχθηκε σε τραγωδία με τον 38χρονο να παίρνει ένα όπλο και να την πυροβολεί στο κεφάλι βρίσκοντας φρικτό θάνατο από τα χέρια του συντρόφο της. Ο δολοφόνος αμέσως μετά την πράξη του κάλεσε το ΕΚΑΒ, ενώ η άφιξή του στο σημείο του εγκλήματος συνοδεύτηκε από την Αστυνομία.

Η αδικοχαμένη γυναίκα, με καταγωγή από τη Ρουμανία, βρέθηκε νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος με μία σφαίρα καρφωμένη στο κεφάλι, ενώ ο άνδρας βρισκόταν από πάνω της. Αυτό ήταν το μακάβριο θέαμα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο διαμέρισμά τους.  Ο δράστης άνευ αντίστασης παραδόθηκε και αποδέχθηκε την ευθύνη του για το έγκλημα.

Ο 38χρονος δράστης

Τι λένε οι γείτονες

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων οι τσακωμοί του ζευγαριού ήταν συχνοί και έντονοι, αλλά δεν πίστευαν ότι η υπόθεση θα είχε αυτή την τραγική κατάληξη.

Σε αυτό το σπίτι έγινε το έγκλημα

Σκιαγραφώντας τον χαρακτήρα της 29χρονης, μιλούν για ένα πολύ ευγενικό και χαμογελαστό κορίτσι, ενώ για τον 38χρονο λένε ότι  δεν ήθελαν να έχουν σχέσεις μαζί του, καθώς είχε απασχολήσει αρκετές φορές κατά το παρελθόν την Αστυνομία για ναρκωτικά.

«Γνώριζα το ζευγάρι. Το 29χρονο θύμα ήταν ένα πολύ ευγενικό και χαμογελαστό κορίτσι. Ακούγαμε στη γειτονιά ότι είχε προβλήματα με τον 39χρονο δράστη. Εμείς στη γειτονιά δεν θέλαμε να έχουμε σχέσεις με το ζευγάρι, γιατί ο δράστης είχε απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν την Αστυνομία για ναρκωτικά. Πολλές φορές τον βλέπαμε μεθυσμένο να γυρίζει στο σπίτι που έμενε μαζί με την σύντροφό του. Το ζευγάρι έμενε στον 2ο όροφο και πολλοί από την πολυκατοικία, εδώ και καιρό, ακούγαμε τους τσακωμούς. Κανείς από εμάς δεν μπορούσε να ξέρει τον λόγο για τον οποίο τσακώνονταν. Στη γειτονιά είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, δεν περιμέναμε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, έχουμε πέσει από τα σύννεφα».

Οι αρχές εξετάζουν περαιτέρω τα αίτια που οδήγησαν σε αυτήν την τραγική εξέλιξη.