«Ελάτε σκότωσα τη γυναίκα μου». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του γυναικοκτόνου στο Ηράκλειο της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Καμίνια.

Όλα εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 7 το πρωί όταν ο 38χρονος, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ξεκίνησε να καυγαδίζει έντονα με την 28χρονη. Ο καβγάς ξέφυγε με τον 38χρονο να μη διστάζει, να παίρνει ένα όπλο που είχε και να την πυροβολεί στο κεφάλι σκοτώνοντάς τη.

Την ίδια ώρα γείτονες του ζευγαριού μιλούν για για δύο ανθρώπους που συνεχώς καυγάδιζαν.

 «Ελάτε, σκότωσα τη γυναίκα μου»

Αμέσως μετά το συμβάν φέρεται ο ίδιος να τηλεφώνησε στην αστυνομία και να είπε: «Ελάτε, σκότωσα τη γυναίκα μου». Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, ο 38χρονος στη θέα των αστυνομικών δεν προέβαλε καμία αντίσταση παρά μόνο παραδόθηκε ενώ ομολόγησε την πράξη του.

Ο 39χρονος γυναικοκτόνος

Το ΕΚΑΒ δεν παρέλαβε την 29χρονη Ρουμάνα που βρέθηκε νεκρή στο σαλόνι του σπιτιού με μια σφαίρα στο κεφάλι. Την σορό της γυναίκας παρέλαβαν οι αστυνομικοί. Κατά τις πληροφορίες ο δράστης φέρεται να υποστηρίζει ότι πυροβόλησε από λάθος, δηλαδή εκπυρσοκρότησε το όπλο του.

Αστυνομικοί μεταφέρουν την σορό της άτυχης γυναίκας

«Θορυβώδες» ζευγάρι

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, το ζευγάρι κατά καιρούς κατανάλωνε συχνά αλκοόλ, έκανε θόρυβο, ενώ και οι δύο εργάζονταν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής. Παράλληλα, γείτονες δήλωσαν στο Cretalive.gr ότι η άτυχη γυναίκα ήταν έγκυος πριν από μερικούς μήνες, ωστόσο «έχασε» το παιδί που κυοφορούσε

Σε αυτή την πολυκατοικία έγινε η νέα γυναικοκτονία

«Η κοπέλα που έμενε εδώ πέρα ήταν έγκυος», ανέφερε μια γειτόνισσα, ενώ μια άλλη τόνισε ότι «είναι πολύ δυσάρεστα όλα αυτά, υπάρχει πολλή βία, κάτι πρέπει να γίνει». Μαρτυρίες περιοίκων περιγράφουν στο neakriti.gr το ζευγάρι ως εξαιρετικά «θορυβώδες» σε όλες τις εκφράσεις του.

Ο δολοφόνος είναι σεσημασμένος και έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές. Στο παρελθόν έχει συλληφθεί για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Την ίδια στιγμή, οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στρέφονται σε όλες τις κατευθύνσεις, αφού φέρεται να υπάρχει σεσημασμένο άλλο ένα άτομο με ακριβώς το ίδιο όνομα με της νεκρής, αλλά με διαφορετική ημερομηνία γέννησης που προστέθηκε ως επιπλέον στοιχείο στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.