Στο φως της δημοσιότητας έφερε το MEGA ένα νέο βίντεο που δείχνει την εμπιστοσύνη που είχε η οικογένεια Καρνέση στον 76χρονο Αιγύπτιο που το πρωί της Δευτέρας μπήκε στα γραφεία της ναυτιλιακής στη Γλυφάδα και σκότωσε τρία άτομα πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Συγκεκριμένα, το βίντεο έχει καταγραφεί το καλοκαίρι του 2022 κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, στην Εύβοια. Ο Αιγύπτιος επιστάτης φαίνεται να βρίσκεται στο σκάφος και να πηγαίνει από την βίλα της οικογένειας στους Πεταλιούς στο σκάφος του πρώην πρωθυπουργού για να παραδώσει εφόδια.

Όταν ο Άρης έφερνε «καλούδια» στον Τζόνσον

Ο Αιγύπτιος δίπλα σε καλλιτέχνες και υπουργούς

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα ακόμα βίντεο που είναι από την καθέλκυση πλοίου το 1994, όπου εκεί ο Αιγύπτιος εμφανίζεται δίπλα σε καλλιτέχνες και υπουργούς. Σε πρώτο πλάνο εδώ ο Σπύρος Καρνέσης, δίπλα στον Αντώνη Βλασσάκη που την περασμένη Δευτέρα δολοφονήθηκε και πίσω τους ο Άρης που συζητά με τις αδερφές Καρνέζη. Σε εκδήλωση της εταιρείας παρουσία του Βασίλη Μαγγίνα, του Θεόδωρου Πάγκαλου και του μουσικοσυνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου, ο έμπιστος «Άρης» όπως ήταν γνωστός στους υπαλλήλους, βρισκόταν μαζί με την επιχειρηματική οικογένεια.

Ο Σπύρος Καρνέσης, δίπλα στον Αντώνη Βλασσάκη

Σε άλλο πλάνο δίπλα στον Θεόδωρο Πάγκαλο, χαμογελούν τόσο ο μετέπειτα δολοφόνος και αυτόχειρας, όσο και ο Αντώνης Βλασσάκης, που έγινε διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας και εκτελέστηκε από τον 76χρονο πριν από δύο 24ωρα.

Τίποτα τότε δεν προμήνυαν αυτά που έμελλε να ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια. Με κοστούμι και γραβάτα δίπλα στα αφεντικά του. Με ένα πλατύ χαμόγελο ευτυχίας για τις διαδοχικές επιτυχίες, που τον έχουν κάνει να αφήσει οριστικά πίσω τα δύσκολα χρόνια που έζησε στην Αίγυπτο.

Ο έμπιστος Άρης δίπλα σε υπουργούς της τότε κυβέρνησης

Από ότι φαίνεται από τα βίντεο αυτά ο 76χρονος Αιγύπτιος ήταν πάντα μαζί με την οικογένεια στα γραφεία της εταιρείας στη Γλυφάδα, μαζί σε εκδηλώσεις σε πλοία του ομίλου με καλεσμένους πολιτικούς και όχι μόνο, κοντά τους και κατά τις εξορμήσεις τους στους Πεταλιούς.

Δείτε το βίντεο