Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της τριπλής δολοφονίας μέσα στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση στη Γλυφάδα από τον 76χρονο Αιγύπτιο, με τις Αρχές να αναζητούν το κίνητρο που όπλισε το χέρι του δράστη.

Ο ένοπλος εισέβαλε στα γραφεία και έβαψε τα χέρια του με αίμα -σκοτώνοντας την ιδιοκτήτρια Μαρία Καρνέση, τον διευθύνοντα σύμβουλο Αντώνη Βλασάκη, που ήταν παντρεμένος με την αδελφή της Μαρίας Καρνέση, κι έναν πρώην καπετάνιο, τον Ηλία Κουκουλάρη, που εργαζόταν στο λογιστήριο της εταιρείας- με μία κοντόκανη καραμπίνα, ενώ είχε μαζί του και ένα περίστροφο.

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει οι τραπεζικοί λογαριασμοί του και το κινητό του τηλέφωνο, οι σχέσεις του με τα μέλη της εφοπλιστικής οικογένειας και τα όπλα που χρησιμοποίησε στο μακελειό, ενώ θεωρείται πως τα κομμάτια του «παζλ» θα ενώσουν οι καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων και δη της Δέσποινας Καρνέση.

Ντοκουμέντο Live News: Ο λογαριασμός του Άρη στην Citi Bank

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», μίλησε στο εκπομπή Live News για την υπόθεση. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη, ο δράστης είχε λογαριασμό στη City Bank στην Ελβετία.

Στον λογαριασμό της ελβετικής τράπεζας, που ανήκει στον 76χρονο και αναγράφεται το ελληνικό του όνομα, υπάρχει το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ στον λογαριασμό μου διέθετε σε ελληνική τράπεζα υπήρχαν άλλα 500.000 ευρώ. Σημειώνεται ότι στον λογαριασμό στην Ελλάδα συνδικαιούχος ήταν και ένας υπάλληλος της ναυτιλιακής εταιρείας.

Όπως εύλογα προκύπτει, το κίνητρο για την εν ψυχρώ δολοφονία δεν μπορεί να είναι αμοιγώς οικονομικό, καθώς με συνολικά 2 εκατ. ευρώ στους λογαριασμούς του, δύσκολα μπορεί να θεωρηθεί οι οικονομικοί λόγοι ήταν που όπλισαν το χέρι του 76χρονου.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι για ποιο λόγο τότε ο 76χρονος Αιγύπτιος προχώρησε στη στυγνή δολοφονία.

Πώς και γιατί ο Άρης κλείδωσε τη Δέσποινα Καρνέση στο γραφείο της

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη του «Βήματος» και των «Νέων» για το πώς έγινε το φονικό, ο δράστης του μακελειού ανέβηκε από το πάρκινγκ στον 4ο όροφο της εταιρείας, όπου εκεί είναι το γραφείο της Δέσποινας Καρνέση.

Εκεί ο 76χρονος δράστης κλείδωσε τη Δέσποινα Καρνέση στο γραφείο της, πήρε μαζί του τόσο τα κλειδιά όσο και μία υπάλληλο της εταιρείας και στη συνέχεια κατέβηκε στον 2ο όροφο.

Στο ερώτημα γιατί κλείδωσε την Δέσποινα Καρνέση, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος σχολίασε ότι στην συγκεκριμένη φάση δεν φαίνεται να υπήρχε το σχέδιο της ομηρίας. Αυτό που πιθανολογείται είναι ότι μπορεί να υποψιαζόταν ο δράστης ότι η Δέσποινα Καρνέση θα τον ακολουθούσε κάτω και ίσως προσπαθούσε να τον αποτρέψει.

Σημειώνεται ότι η Δέσποινα Καρνέση εκτελεί καθήκοντα νομικής υποστήριξης στην ναυτιλιακή εταιρεία, ενώ η Μαρία Καρνέση ασχολούνταν με τα οικονομικά της εταιρείας.