Η Δέσποινα Καρνέση ήταν βασικός στόχος του 70χρονου που σκόρπησε τον θάνατο στη Γλυφάδα, μετά από την εισβολή του σήμερα (12/2) το πρωί στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας του Σπύρου Καρνέση.

Η γυναίκα αποτελεί την πιο τραγική φιγούρα αυτού το μακελειού, καθώς έχασε την αδελφή της και τον σύζυγό της. Ο γεννηθείς στην Αίγυπτο δράστης, άλλαξε ολόκληρη τη ζωής της μέσα σε δευτερόλεπτα.

Η Δέσποινα Καρνέση, ευρισκόμενη σε κατάσταση σοκ μετά από την πολύνεκρη επίθεση, στεκόταν έξω από τα γραφεία της εταιρείας της προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί. Τα θύματα του μακελάρη είναι η Μαρία Καρνέση (αδελφή της ίδιας και του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση), ο Αντώνης Βλασσάκης (σύζυγος της Δέσποινας Καρνέση και διευθύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής εταιρείας) και ο Ηλίας Κουκουλάρης (πρώην καπετάνιος και υπάλληλος).

Συντετριμμένη προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, ενώ δίπλα της βρίσκονται συγγενείς και υπάλληλοι της εταιρείας οι οποίοι προσπαθούν να της συμπαρασταθούν.

Πώς γλύτωσε

Θύμα του μακελάρη είναι η αδελφή της, Μαρίας Καρνέση και σύζυγος του Αντώνη Βλασσάκη, που έπεσαν νεκροί από τα πυρά του 70χρονου Αιγύπτιου στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, βρέθηκε στο σημείο του μακελειού αδυνατώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Η ίδια κατάφερε να γλυτώσει καθώς, κατά το MEGA, την ώρα της επίθεσης έλειπε από το γραφείο της, άκουσε τους πυροβολισμούς και κατάφερε να βγει από το κτήριο τρέχοντας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 70χρονος έψαχνε εναγωνίως και την Δέσποινα Καρνέση, με στόχο να τη σκοτώσει, καθώς τη θεωρούσε συνυπεύθυνη για την απόλυσή του.

Κατά πληροφορίες, δε, ο δράστης την έψαχνε σε ολόκληρο το κτήριο προτού στρέψει το όπλο του προς τον εαυτού του και τραβήξει τη σκανδάλη.