Δεν τα κατάφερε ο μικρός Νικόλας που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ μετά το σοκαριστικό τροχαίο που είχε σημειωθεί πριν από 10 ημέρες περίπου στην Λυγαριά Ηρακλείου.

Το δύο ετών παιδί άφησε την τελευταία του πνοή αργά το βράδυ της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου, βυθίζοντας στη θλίψη την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου και της Κρήτης ολόκληρης.

Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε με τη μητέρα και την γιαγιά του συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα η τελευταία να χάσει τη ζωή της. Η 59χρονη γιαγιά του 2χρονου έσβησε λίγες ώρες μετά τη μοιραία σύγκρουση, ενώ η μητέρα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, το αγοράκι βρισκόταν μαζί με τη μητέρα του στο πίσω κάθισμα του ΙΧ και είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά άλλα σοβαρά χτυπήματα στο σώμα του.

Όπως δήλωσε χθες στο Cretalive,ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης οι γιατροί ανέλαβαν το εξαιρετικά δύσκολο καθήκον και ενημέρωσαν τους γονείς ότι η κατάσταση του παιδιού είναι μη αναστρέψιμη, το οποίο λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Οικογένεια, φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον 2χρονο Νικόλα αύριο Σάββατο στις 3 το μεσημέρι.