Δυσάρεστα είναι τα νέα για την εξέλιξη της υγείας του μικρού Νικόλα, του δίχρονου αγοριού που ήταν συνεπιβάτης στο μοιραίο αυτοκίνητο που ενεπλάκη σε τροχαίο στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 28 Ιανουαρίου, στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο η 59χρονη γιαγιά του και τραυματίστηκε η μητέρα του.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Γιώργος Χαλκιαδάκης, από τα εγκεφαλικά τεστ στα οποία υποβάλλεται το δίχρονο, δεν υπάρχει καμία θετική ένδειξη και οι ελπίδες των γιατρών έχουν «σβήσει». Για τη δυσάρεστη εξέλιξη έχουν ήδη ενημερώσει τους γονείς του παιδιού.

Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο

Το δίχρονο αγοράκι τραυματίστηκε βαρύτατα σε τροχαίο που σημειώθηκε επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτη, λίγο πριν τη Λυγαριά στο Ηράκλειο, και από το οποίο έχασε τη ζωή της η 59χρονη γιαγιά του.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής 28 Ιανουαρίου όταν δύο αυτοκίνητα -εξαιτίας της ολισθηρότητας του δρόμου λόγω κακοκαιρίας- συγκρούστηκαν μεταξύ τους στον ΒΟΑΚ. Άμεσα στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν συνολικά τρεις τραυματίες – την 59χρονη οδηγό, το δίχρονο αγοράκι και την μητέρα του.

Η γιαγιά υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα της λίγες ώρες αργότερα, το 2χρονο αγοράκι έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ υποβλήθηκε και σε χειρουργική επέμβαση αλλα δυστυχώς δεν κατάφερε να επανέλθει με τις ελπίδες των γιατρών να έχουν «σβήσει». Η μητέρα του παιδιού ήταν η μόνη που σώθηκε από το τροχαίο φέροντας ορθοπεδικά τραύματα.