Πέρασαν σχεδόν 8 μήνες από την ημέρα που η 27χρονη Αναστάζια από την Πολωνία βρέθηκε δολοφονημένη στην Κω με την υπόθεση να συνεχίζει να απασχολεί τις Αρχές, καθώς το έγκλημα δεν έχει εξιχνιαστεί πλήρως. Ένα νέο εύρημα που αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση είναι η τσάντα της άτυχης 27χρονης, η οποία βρέθηκε πριν από τρεις μέρες από κάτοικο του νησιού.

Η τσάντα ήταν εκείνη που η 27χρονη Αναστάζια κρατούσε την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της και περιείχε προσωπικά της αντικείμενα. Σύμφωνα με το kosnews24.gr βρέθηκε στις Αλυκές Κω το απόγευμα της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου 2024 από έναν πολίτη, ενώ όταν την εντόπισε ήταν ανοιχτή.

Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω και μένει να φανεί αν θα προκύψουν νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Θυμίζεται ότι βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της είναι ο προφυλακισμένος 33χρονος -σήμερα- Μπαγκλαντεσιανός που ήταν ο τελευταίος άνυθρωπος με τον οποίο είχε έρθει σε επαφή πριν το στυγερό έγκλημα και ο οποίος έχει προφυλακιστεί.

Η εξαφάνιση και ο μαρτυρικός θάνατος

Η 27χρονη Αναστάζια είχε εξαφανιστεί στις 12 Ιουνίου του 2023 με την Αρχές να ξεκινούν έρευνες για τον εντοπισμό της. Το θρίλερ της εξαφάνισής της είχε τραγικό επίλογος, καθώς σχεδόν μία εβδομάδα μετά -στις 18 Ιουνίου- βρέθηκς η σορός της μέσα σε σακούλα στις Αλυκές της Κω, η οποία ήταν τοποθετημένη κάτω από ένα δέντρο και σκεπασμένη με κλαδιά.