Για υπόθεση μαστροπείας συνελήφθη 62χρονος στο Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος φέρεται να προωθούσε στην πορνεία 38χρονη με θαμώνες στο κατάστημα που διατηρούσε.

Ο 62χρονος άνδρας συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και όπλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο 62χρονος ως υπεύθυνος του καταστήματος προήγαγε στην πορνεία μία 38χρονη από την Ουκρανία, με θαμώνες του καταστήματος, έναντι χρηματικής αμοιβής, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Πώς τον παγίδευσαν

Από αξιωματικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη πήγε στο κατάστημα προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με την αλλοδαπή έναντι χρηματικού ποσού.

Μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού των 60 ευρώ με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 62χρονου άνδρα.

Από τις αρχές κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των διακοσίων 200 ευρώ, μεταξύ των οποίων και το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Από την έρευνα στο κατάστημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φακός με λειτουργία ηλεκτρικής εκκένωσης τύπου tαser, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης-tαser, και καταγραφικό από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας.

Διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.