Το νέο SUV MG ZS συνδυάζει ευρυχωρία για τους πέντε επιβάτες, ξεχωριστή σχεδίαση και προηγμένες τεχνολογίες συν την ασφάλεια.

Το νέο SUV MG ZS έχει ήδη ξεκινήσει δυναμικά την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά,όντας από τις πιο έξυπνες επιλογές στην αγορά. Σύμφωνα με την εταιρεία απευθύνεται σε εκείνο το κομμάτι των υποψήφιων αγοραστών που δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην “έξυπνη” επιλογή αυτοκινήτου, που συνδυάζει την κορυφαία σχέση τιμής-αξίας και την ποιοτική κατασκευή που υποστηρίζει την τελική του επιλογή ως την ιδανικότερη.

Η ποιότητα και το στυλ του μοντέλου, τονίζεται από τα χρωμιωμένα μέρη, αλλά και τα πρόσθετα πλαστικά στο κάτω μέρος του αμαξώματος. Το μήκος του SUV ZS είναι 4.323 χιλιοστά και το τοποθετεί στο άνω όριο της κατηγορίας. Εχει μια άνετη καμπίνα ενώ ξεχωρίζει για τις τεχνολογικές καινοτομίες του, με τα εξελιγμενα συστήματα ψηφιακής ενημέρωσης , τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού τελευταίας γενιάς κ.α

Προσφέρται σε έκδοση βενζινοκινητήρα των 1,5 λίτρων που αποδίδει 106 ίππους, είτε με τον τρικύλινδρο 1.0L GDi Turbo, το MG ZS .  Το MG ZS είναι το 2ο μεγαλύτερο στην κατηγορία του με μήκος 4,32 μέτρα, ενώ σε ότι αφορά το ύψος, το ZS είναι στην πρώτη θέση (1,65 μ.). Αντίστοιχα, η μεγάλη του απόσταση από το έδαφος (16,5 εκατοστά) το καθιστά ιδιαίτερα ικανό για να ανταποκριθεί σε ανάγκες κίνησης σε διαδρομές μακριά από την άσφαλτο. Ο χώρος των αποσκευών του είναι μεταξύ των μεγαλύτερων στην κατηγορία με το κανονικό του σχήμα και τη χωρητικότητα των 448 λίτρων– έως το ύψος της εταζέρας.