Σε σοκ βρέθηκαν οι θεατές αγώνα ποδοσφαίρου στο Μεξικό, καθώς είδαν με τα μάτια τους τον 31χρονο ποδοσφαιριστή Sergio Alberto Jáuregui να κείτεται νεκρός εντός του γηπέδου, αφού ένοπλος άντρας που εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου, τον πυροβόλησε έξι φορές.

Το νεαρό θύμα αγωνιζόταν στην ερασιτεχνική ομάδα Arroceros Cuautla. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα στο γήπεδο  Santa Inés.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα και τις μαρτυρίες στην Αστυνομία, ο δράστης εισέβαλε ανενόχλητος εντός του γηπέδου, στόχευσε το θύμα του και έπειτα διέφυγε επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα.

Σκότωσαν τη θεία του Ροδόλφο Πισάρο

Και δυστυχώς τα άσχημα νέα από το Μεξικό, δεν σταματούν εδώ, καθώς νωρίτερα έγινε γνωστό πως η θεία του άσου της ΑΕΚ, Ροδόλφο Πισάρο, δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια ληστείας στο σπίτι της οικογένειας. Επιπλέον τραυματίστηκε και η μητέρα του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Heraldo: «η επίθεση έγινε από αγνώστους το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη Μαδέρο της πολιτείας Ταμαουλίπας και η Εισαγγελία έχει ανοίξει φάκελο ξεκινώντας έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη των δραστών.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας της πολιτείας Ταμαουλίπας επιβεβαίωσε την επίθεση στο σπίτι της θείας του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, με την ίδια να δολοφονείται, ενώ η μητέρα του Πισάρο και ένας άλλος άνδρας, πιθανότατα ο θείος του, βρέθηκαν τραυματισμένοι και δεμένοι χειροπόδαρα με ορατά σημάδια ξυλοδαρμού».

Όπως προσθέτει το μεξικανικό Μέσο, «τα θύματα ανακάλυψε η οικιακή βοηθός που έφτασε στο σπίτι αργότερα, ειδοποιώντας τους συγγενείς τους, οι οποίοι μετέφεραν τη μητέρα του Πισάρο και τον άνδρα στο νοσοκομείο.