Ο Μπεν Άφλεκ εθεάθη σε κοινή οικογενειακή έξοδο με τη σύζυγό του Τζένιφερ Λόπεζ και την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ στο Λος Άντζελες την Κυριακή.

Η Τζένιφερ Γκάρνερ φάνηκε να κρατά αποστάσεις από την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ καθώς περπατούσε μπροστά από το ζευγάρι με τον γιο τους Σάμιουελ, 11 ετών, και την κόρη τους Σεραφίνα, 15 ετών, μετά την αποχώρησή τους από μουσική παράσταση.

Στο μεταξύ, ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ περπατούσαν πίσω με την κόρη της τραγουδίστριας Emme, 15 ετών, την οποία μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της Μαρκ Άντονι.

Η προϊστορία του Μπεν Άφλεκ με τις δύο γυναίκες

Ο Μπεν Άφλεκ εθεάθη να συνομιλεί με την Emme, με την Τζένιφερ Λόπεζ να περπατά χέρι χέρι μαζί του, ενώ η Τζένιφερ Γκάρνερ περπατούσε αρκετά βήματα μπροστά με τα παιδιά τους.

Οι τρεις τους έχουν μια περίπλοκη ιστορία σχέσεων καθώς η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ήταν αρραβωνιασμένοι, αλλά χώρισαν και ο ηθοποιός γνώρισε και παντρεύτηκε την Τζένιφερ Γκάρνερ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ τότε γνώρισε και παντρεύτηκε τον Μαρκ Άντονι. Αφού χώρισαν και οι δύο, αναζωπυρώθηκε το ειδύλλιό τους το 2021, πριν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ δεθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2022.

Από την κοινή έξοδο έλειπαν η μεγαλύτερη κόρη της Τζένιφερ Γκάρνερ και του Μπεν Άφλεκ, Violet, 18 ετών, και ο δίδυμος αδερφός της Emme, Maximilian.