Η Λίβερπουλ νίκησε εύκολα τη Νόριτς στο «Ανφιλντ» με 5-2, για τον 4ο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας, και πήρε την πρόκριση στη φάση των «16» του θεσμού, αλλά τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός ανακοίνωσε προχθές πως στο τέλος της σεζόν θα πει «αντίο» στη Λίβερπουλ και η ατμόσφαιρα στην αναμέτρηση ήταν έντονα φορτισμένη, με τους φιλάθλους να αποθεώνουν τον άνθρωπο που αναγέννησε την αγαπημένη τους ομάδα.

Η συγκίνηση του Κλοπ

Ο προπονητής των «Reds» στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε για τις εκπληκτικές στιγμές που βίωσε με την αποθέωση των οπαδών της Λίβερπουλ, τονίζοντας ότι ήταν μια συγκινητική στιγμή.

«Είναι συγκινητικό, αλλά πρέπει να συγκρατηθώ. Πήρα πάρα πολλά μηνύματα, δεν είμαι από ξύλο. Είπα στον κόσμο να σταματήσει να λέει το σύνθημα μου και είναι καλό ότι προφανώς σταμάτησαν από τώρα να με ακούνε», ανέφερε ο Κλοπ.

«Τρέλα» για ένα εισιτήριο

Παροξυσμός για τα εισιτήρια του τελευταίου αγώνα του Γιούργκεν Κλοπ στο Ανφιλντ, στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στις 19 Μαΐου η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Γουλβς στο «auf wiedersehen» του Κλοπ στους Κόκκινους και οι οπαδοί της ομάδας προσφέρουν μια περιουσία για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους προπονητή.

Τα εισιτήρια για τις θέσεις που βρίσκονται πίσω από τον πάγκο της Λίβερπουλ κοστίζουν 60 στερλίνες, περίπου 70 ευρώ. Ωστόσο στη δευτερογενή αγορά η τιμή τους έφτασε τις 24.480 στερλίνες, περίπου 28.700 ευρώ, δηλαδή 408 φορές περισσότερο.