Παρότι το μεσημέρι της Δευτέρας να εντοπίστηκε κοντά στο εκκλησάκι της Ευαγγελίστριας στο Μεσολόγγι η σορός του Μπάμπη Κούτσικου, ωστόσο το μυστήριο γύρω από τη δολοφονία του 31χρονου παραμένει άλυτο.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών δεν έχουν καταφέρει να βρουν το όπλο της δολοφονίας του Μπάμπη, καθώς και το κινητό του θύματος που ενδεχομένως να κρύβει και το μυστικό του συγκεκριμένου εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου συνδέθηκε εκείνη την ημέρα στο διαδίκτυο, ενώ ήταν στο αυτοκίνητο του κρεοπώλη. Οι Αρχές αναζητούν τον λόγο της σύνδεσής του, ωστόσο το κινητό δεν εκπέμπει από την πόλη του Μεσολογγίου, γιατί είναι κλειστό.

«Γιατί ο Μπάμπης είχε ανοιχτό το κινητό του; Αφού έχει προηγηθεί η διαμάχη πριν από την εξαφάνιση του Μπάμπη, ότι θέλει τα χρήματα για να φύγει για Ιταλία και κάνουνε ένα ραντεβού. Γίνεται το ραντεβού, όπως αποδεικνύεται μετά από την άρση, από τον κρεοπώλη και όχι από τον Μπάμπη. Πως να πάνε για κυνήγι αφού πήρε την καραμπίνα του και όχι τη ζώνη με τα φυσίγγια;», είπε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.

«Όσον αφορά στο τηλέφωνο, φοβάμαι πως το πήρε μαζί του (σ.σ. ο 50χρονος κατηγορούμενος) και το πέταξε μαζί με τα σκουπίδια, σκεπτόμενος πως θα τα συνθλίψει το απορριματοφόρο», συμπλήρωσε ο κ. Τσούκαλης.

Ο κος Τσούκαλης χαρακτήρισε «γκουρού του ψέματος» τον 50χρονο κρεοπώλη, ενώ τόνισε πως ο κατηγορούμενος προσπάθησε να παγιδεύσει τον 31χρονο.

Δολοφονήθηκε με την καραμπίνα του;

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, το πιθανότερο σενάριο είναι ο Μπάμπης να δέχθηκε το φονικό πυροβολισμό από το ίδιο του το όπλο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο ίχνος της καραμπίνας που είχε πάρει μαζί του, αλλά μόνο κάποια φυσίγγια που είχε στην τσέπη του. Αυτά τα φυσίγγια είναι ίδια με αυτό που δέχθηκε ψηλά στο στήθος, και τα οποία χρησιμοποιούνται στο κυνήγι αγριογούρουνων.

«Σε μεγάλο ποσοστό ο Μπάμπης εκτελέστηκε από την ίδια του την καραμπίνα» σημείωσε ο κ. Τσούκαλης.

Οι Αρχές «ξεσκονίζουν» το τετράδιο του Μπάμπη

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει το τεφτέρι που κρατούσε ο Μπάμπης Κούτσικος σχετικά με τα χρήματα που του χρωστούσαν συγκεκριμένα άτομα, αλλά και τις αναλήψεις που είχε κάνει.

Ο 31χρονος αναφέρει δίπλα στο όνομα του κρεοπώλη το ποσό των 3.000 ευρώ και όπως προκύπτει από τις έρευνες, συμπίπτει με μια ανάληψη που είχε κάνει ο Μπάμπης στην Ελλάδα με το ίδιο ποσό το καλοκαίρι.

Ακόμη, εντοπίστηκε κίνηση στον λογαριασμό του Μπάμπη όταν βρισκόταν στην Ιταλία, όπου μεταφέρει 4.000 ευρώ σε ξάδερφο του κρεοπώλη, που προορίζονται για τον κρεοπώλη, ενώ εντοπίστηκαν και αναλήψεις ολόκληρου του μισθού του.

Στο τεφτέρι του ο Μπάμπης έχει καταγράψει λεπτομερώς όλα τα δικά του έξοδα και δεν φαίνεται να σημειώνει άλλα χρωστούμενα, πέρα από αυτά που υπάρχουν.

Παράλληλα, σημειώνει τα εισιτήρια και τις δουλειές του στην Ιταλία, ενώ το υπόλοιπο του λογαριασμού του ανέρχεται στα 30.000 ευρώ.