Σοκαριστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης στην παραλιακή, με δύο νεαρά παιδιά να ανασύρονται νεκρά από ακόμα μια τραγωδία στην άσφαλτο.

Πρόκειται για δύο νέα παιδιά 19 ετών, τα οποία άφησαν την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο στο τροχαίο που σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 23:00 στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή, στο ύψος της Βούλας.

Τραγικό θάνατο βρήκαν οι 19χρονος οδηγός, καθώς και η συνομήλικη φίλη του, η οποία καθόταν ακριβώς από πίσω του κατά την πρόσκρουση. Ο τρίτος της παρέας, έχοντας υποστεί κάταγμα στα πόδια, κατάφερε να καλέσει την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ την ώρα που πίσω του βρισκόταν αναίσθητος ο 19χρονος φίλος του, φέροντας πιο σοβαρά τραύματα.

Πώς έγινε το τροχαίο

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αυτοκίνητο, το οποίο κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα εξετράπη της πορείας του και χτύπησε πάνω σε δέντρα και κολώνα φωτισμού.

@tzoutzou7 #voula #vouliagmeni #carcrush #παραλιακή #τροχαιο #accident ♬ original sound – Konstantinos Tzoutzo

Επίσης 2 ακόμα ΙΧ έκαναν ελιγμούς για να αποφύγουν το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το ένα να χτυπήσει στο κράσπεδο και να υποστεί μικρές υλικές ζημιές με τον οδηγό να είναι καλά στην υγεία του.

Το δεύτερο ΙΧ που ακολουθούσε κινούμενο στο ρεύμα προς Πειραιά, έκανε επίσης ελιγμό με αποτέλεσμα να παρασύρει 2 πεζούς οι οποίοι ως εκ θαύματος δεν τραυματίστηκαν.

Tουλάχιστον με 180 χιλιόμετρα την ώρα κινούνταν το ένα όχημα

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, το όχημα που εξετράπη της πορείας του κινείτο με μεγάλη ταχύτητα, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για περισσότερα από 180 χιλιόμετρα την ώρα. Πρόκειται για το όχημα του ενός ατόμου που έχασε τη ζωή του.

Η κατεύθυνση του οχήματος ήταν από Γλυφάδα προς Βουλιαγμένη και στην στροφή που η λεωφόρος Βουλιαγμένης βρίσκει την παραλιακή, το αυτοκίνητο έκοψε έναν φοίνικα, μία κολώνα, ενώ παρέσευρε δύο οχήματα από το αντίθετο ρεύμα και κατέληξε σε μάντρα.

Η κυκλοφορία διεκόπη στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή (παραλιακή) από το ύψος της συμβολής της με τη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, στο ρεύμα προς Πειραιά. Κοντά στις 01:00 της Τετάρτης δόθηκε στην κυκλοφορία και πάλι.

Προανάκριση από την Τροχαία βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό επιβαινόντων από το όχημα.