Στον δρόμο για το νοσοκομείο γέννησε χθες (17/01) μια γυναίκα από την Κρήτη, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε μέσω Twitter το Χαμόγελο του Παιδιού.

«Στις 17:42 δεχτήκαμε κλήση από το ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο Κρήτης να παραλάβουμε μητέρα έγκυο 39 εβδομάδων η οποία κάλεσε ζητώντας βοήθεια ασθενοφόρου καθώς ένιωθε έντονους πόνους», αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση.

«Παραλάβαμε την μανούλα όπου κατά την μεταφορά προς το νοσοκομείο έσπασαν τα νερά και δεν άργησε με την βοήθεια των πιστοποιημένων διασωστών του Οργανισμού να γεννηθεί ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Η μαμά απόλυτα συνεργάσιμη συγκινήθηκε και μας ευχαρίστησε λέγοντας μας » αν δεν ήσασταν εσείς τι θα γινόταν;»».

Μαμά και παιδί χαίρουν άκρας υγείας

Στην ανάρτηση επισημαίνεται: «Ο γιατρός μας έδωσε συγχαρητήρια για την άψογη και άρτια αντιμετώπιση καθώς δεν χρειάστηκε να παρέμβει σε τίποτα. Μαμά και παιδί χαίρουν άκρας υγείας και έχουν διακομιστεί με απόλυτη ασφάλεια στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Ευχόμαστε στους γονείς μια ονειρεμένη ζωή στην όμορφη κορούλα τους . Συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό τους στους διασώστες μας Μαρία και Βαγγέλη».

Δείτε την ανάρτηση και τη συγκινητική φωτογραφία