Στην ταυτοποίηση επτά ατόμων για τα «συμβόλαια θανάτου» της Greek Mafia έχουν προχωρήσει οι Αρχές ενώ στο μικροσκόπιο τους βρίσκονται επιπλέον 10 άτομα. Ηδη έχουν συλληφθεί τρία άτομα τα οποία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Κατά τη διάρκεια των επίσημων ανακοινώσεων από τον Διευθυντή Ασφάλειας Αττικής Ιωάννη Σκούρα και την εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνα Δημογλίδου, από τους ελέγχους, σε Ασπρόπυργο και Θεσσαλονίκη, συνελήφθησαν δύο άτομα, μέλη της οργάνωσης ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται ακόμη πέντε ταυτοποιημένα μέλη, από τα οποία τα δύο είναι ήδη έγκλειστα σε Καταστήματα Κράτησης.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της επιχείρησης, συνελήφθη ακόμη ένας ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών σε οικία, όπου βρέθηκαν δύο γεμιστήρες πολεμικού τυφεκίου.

Οι συλληφθέντες εμπλέκονται στην ανθρωποκτονία ημεδαπού και τον τραυματισμό από τους πυροβολισμούς δύο συγγενικών του προσώπων, την 25-04-2022 στα Σκούρτα Βοιωτίας, στην ανθρωποκτονία δύο ημεδαπών, την 07-06-2023 στον Κορυδαλλό, στην απόπειρα ανθρωποκτονίας ημεδαπού, την 03-07-2023 σε αγροτική περιοχή στο Πλατανόδασος Σβορώνου Πιερίας, στον εμπρησμό οχημάτων σε χώρο στάθμευσης πρατηρίου υγρών καυσίμων την 10-06-2023 στον Ασπρόπυργο, χώροι οι οποίοι ανήκουν σε εταιρείες της οικογένειας του πρώτου ημεδαπού θύματος, και στον εμπρησμό σε βιομηχανική αποθήκη την 16-06-2023, όπου καταστράφηκαν μηχανήματα που σχετίζονται με την παρασκευή καπνικών προϊόντων».