Όσα του είπε μέσα στα κρατητήρια του Τμήματος Ασφαλείας στο Μεσολόγγι ο κρεοπώλης, αποκάλυψε ένας άντρας ο οποίος κατέθεσε οικειοθελώς στις Αρχές.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο κρεοπώλης παραμιλούσε στον ύπνο του κι έλεγε «τι έκανες ρε μ@@». Αυτό του φάνηκε πολύ περίεργο και γι’ αυτό αποφάσισε να τον ρωτήσει γιατί τον έχουν στα κρατητήρια. Ο κρεοπώλης του απάντησε πως τον έχουν μέσα για το μαχαίρι που βρέθηκε στην κατοχή του, ενώ είπε ότι πάνε να τον μπλέξουν και με την εξαφάνιση του 31χρονου.

«Του είπα ψέματα ότι έχω σκοτώσει άνθρωπο και ότι έχω κάνει φυλακή και άρχισε να μου κάνει διάφορες ερωτήσεις. Με ρωτούσε αν με είχε δει κανένας, αν το είπα εγώ στην Αστυνομία, γιατί το είπα και πώς είναι μέσα στον Κορυδαλλό», είπε ο συγκρατούμενος του κρεοπώλη.

«Έμπλεξα»

Στη συνέχεια εκείνος, όπως είπε, θέλησε να τον «ψαρέψει» για την υπόθεση του Μπάμπη και ο κρεοπώλης του είπε: «Το παιδί είναι νεκρό, δε θα το βρούνε». «Μου έλεγε συνεχώς »έμπλεξα», ήταν ανήσυχος και αναστατωμένος. Τον ρωτούσα για το βράδυ που άφησε το παιδί και έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις. Μου είχε πει τρία διαφορετικά πράγματα για το πού τον άφησε», πρόσθεσε ο συγκρατούμενος του κρεοπώλη.

Να σημειωθεί πως η κατάθεσή του αξιολογείται από την Αστυνομία και εξετάζεται με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες.

«Ο αδερφός μου κάπου είναι νεκρός»

«Ο αδερφός μου κάπου είναι νεκρός και δεν μπορούν να βρουν το σώμα του. Να βρεθεί το σώμα του θέλουμε εμείς», είπε στο Mega η αδερφή του Μπάμπη. Η αδερφή του 31χρονου τόνισε πως μέχρι σήμερα ο κρεοπώλης δεν μπήκε στη διαδικασία να την συναντήσει και να μιλήσει μαζί της.

«Δεν υπάρχει ενδιαφέρον, όχι κανένα. Εδώ μίλησε με τη μάνα μου την Παρασκευή, την επόμενη της εξαφάνισης και έψαχνε τον αδερφό μου και ο τύπος σηκώθηκε το βράδυ να φύγει 2,5 ώρες μακριά σε ένα χωριό, οπότε πιο ενδιαφέρον; Εγώ αν μάθαινα ότι έχει εξαφανιστεί ένας φίλος μου δεν θα έφευγα, θα έψαχνα» είπε η αδερφή του 31χρονου.