Για ένατη ημέρα αγνοείται ο 30χρονος Μπάμπης από το Μεσολόγγι, με τις τοπικές Αρχές, όσο και αυτές της Πάτρας να συνεχίζουν τις έρευνες ακατάπαυστα.

Στοιχεία-κλειδιά, όπως όλα δείχνουν, θα σταθούν τα δεδομένα που έχουν ανακτηθεί από το κινητό του αγνοούμενου καθώς και το μήνυμα που φέρεται να διέγραψε ο 50χρονος κρεοπώλης από το κινητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεδομένα έχουν ανακτηθεί και από το κινητό του τελευταίου καθώς και συνομιλίες του με τον Μπάμπη, πριν την εξαφάνισή του.

Όπως διαπιστώθηκε από την ανάλυση του κινητού τηλεφώνου του 50χρονου η συσκευή τις επίμαχες ώρες όπου χάθηκαν τα ίχνη του 30χρονου φαίνεται να είναι ανενεργό και μάλιστα να το έχει αφήσει στο σπίτι του, κίνηση που ερμηνεύεται ως πράξη για να μην αποκαλυφθεί η διαδρομή που έκανε.

Σημειώνεται πως σε μια από τις συνομιλίες που ανακτήθηκαν, ο Μπάμπης λογομαχεί μαζί του για τα χρήματα που του χρωστούσε ο 50χρονος.

Έρχονται συλλήψεις;

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών που βρίσκεται στο Μεσολόγγι έχει συλλέξει καταθέσεις από άτομα του στενού κύκλου του 30χρονου αλλά και κατοίκων της περιοχής.

Αυτές οι καταθέσεις έχουν οδηγήσει την έρευνα σε ένα νέο στάδιο, σε συνδυασμό και με την ανάλυση που έχει γίνει στα δεδομένα του κινητού τηλεφώνου του Μπάμπη. Το γεγονός αυτό φέρνει πιο κοντά το ενδεχόμενο της έκδοσης ενταλμάτων σύλληψης.

Δεν μπορεί να θυμηθεί

Ο 50χρονος εξακολουθεί να επιμένει πως θυμάται όσα συνέβησαν μέχρι τη στιγμή που άφησε τον 30χρονο στο σημείο που του ζήτησε. Μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως έκανε μετά χρήση ουσιών, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να θυμηθεί και να εξηγήσει τις κινήσεις του.

«Δεν έχουν σταματήσει λεπτό οι έρευνες στο Μεσολόγγι. Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί του Μεσολογγίου και της Πάτρας έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Φυσικά, και η διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών, η οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την υπόθεση» ανέφερε στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου.

«Είμαστε αισιόδοξοι…»

«Το τμήμα ψηφιακών πειστηρίων δουλεύει νυχθημερόν. Είμαστε αισιόδοξοι ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να καταλάβουμε και εμείς τι συνέβη εκείνο το βράδυ με τον αγνοούμενο και να φτάσουμε στον δράστη, αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιος ύποπτος, δεν έχει προσαχθεί κάποιος στην ασφάλεια», πρόσθεσε η κα Δημογλίδου, τονίζοντας ότι γίνεται «πολύ ενδελεχής έρευνα».