Την ώρα που η αγωνία για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι κορυφώνεται, οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να αποκαλύψουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του νεαρού άντρα χάθηκαν το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, όταν ο 50χρονος φίλος του τον μετέφερε από το σπίτι του στην περιοχή των παλαιών ΤΕΙ Μεσολογγίου, προκειμένου να πάει -όπως ισχυρίζεται- για κυνήγι με έναν 31χρονο.

Βρήκαν νέα στοιχεία;

Το μεσημέρι της Παρασκευής, κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας βρέθηκε σε αγροτική περιοχή του Μεσολογγίου και εντόπισε κάποια στοιχεία σε δυσπρόσιτη περιοχή.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση -μόλις δύο χιλιόμετρα μακριά- από το σημείο που κατεγράφη το ΙΧ του κρεοπώλη από κάμερα της Ιονίας Οδού.

Οι έρευνες των αστυνομικών σε αγροτική περιοχή του Μεσολογγίου.

Οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα στις καλαμιές που υπάρχουν στο σημείο και συνέλεξαν στοιχεία, τα οποία τοποθέτησαν σε ειδικές σακούλες και τα μετέφεραν στην Ασφάλεια Μεσολογγίου.

Τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του 31χρονου αγνοούμενου προσέλαβε επαγγελματία δύτη, ο οποίος έχει εμπειρία από αντίστοιχες περιπτώσεις και θα αναλάβει να ερευνήσει περιοχές της λιμνοθάλασσας του Ευηνοχωρίου.

Οι έρευνες αναμένεται να συνεχιστούν το πρωί του Σαββάτου, καθώς αναμένεται να είναι καλύτερες οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή.

Τα μηνύματα που διέγραψε ο κρεοπώλης

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών -που έχουν αναλάβει την υπόθεση- αναμένεται να καλέσουν ξανά για εξηγήσεις τον 50χρονο κρεοπώλη, καθώς φαίνεται πως έχουν ανακτηθεί κάποια από τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον αγνοούμενο.

Σε ένα από τα μηνύματά του προς τον 50χρονο, ο 31χρονος αγνοούμενος έγραφε: «Μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά που μου χρωστάς γιατί φεύγω Ιταλία».

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 50χρονος είχε διαγράψει το συγκεκριμένο μήνυμα από το κινητό του, όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να το ανακτήσουν μέσα από το cloud.

Παράλληλα, ο ισχυρισμός του 50χρονου ότι δεν είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο, φαίνεται πως καταρρίπτεται από την έρευνα των Αρχών. Από τις απαντήσεις των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας διαπιστώθηκε ότι την επίμαχη ώρα από τις 20:40 έως τις 21:41, που έκανε αγορές σε μίνι μάρκετ μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου, είχε μαζί του το τηλέφωνο.

Επίσης, το επίμαχο χρονικό διάστημα της εξαφάνισης του 31χρονου ενεργοποιήθηκε η κεραία της Οβρυάς της Πάτρας, γεγονός που σημαίνει ότι βρισκόταν στον κάμπο του Ευηνοχωρίου.

Τι λέει η αδελφή του αγνοούμενου

Η αδελφή του 31χρονου αγνοούμενου μίλησε στο MEGA για την εξέλιξη των ερευνών, τονίζοντας ότι η οικογένειά της δεν έχει ενημερωθεί για νέα στοιχεία.

«Κάνω έκκληση αν κάποιος ξέρει κάτι, να έρθει σε επικοινωνία με κάποιον από εμάς, έστω και ανώνυμα. Έχει περάσει πάνω από εβδομάδα και δεν ξέρουμε τίποτα» συμπλήρωσε η αδελφή του Μπάμπη.

«Δεν γνωρίζουμε αν έχουν βρει νέα στοιχεία, ελπίζουμε να προχωρούν οι έρευνες και να μην μας έχουν πει τίποτα» σημείωσε.