Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως τη δημοσιότητας για το κύκλωμα μαστροπείας που εξωθούσε ανήλικα κορίτσια στην πορνεία.

Κεντρικό ρόλο στην υπόθεση φαίνεται να έχει 31χρονη Λ.Κ από τον Κολωνό με καταγωγή από την Αλβανία η οποία έβρισκε πελάτες σε μια 15χρονη προκειμένου να εκδίδεται ενώ λάμβανε και μέρος των χρημάτων από την αμοιβή των ερωτικών ραντεβού.

Η 31χρονη που εξωθούσε στην πορνεία 15χρονη

Τα ηλεκτρονικά ραντεβού

Παράλληλα ο 34χρονος Σ.Ν. φίλος της 31χρονης από την Κηφισιά, ήρθε σε επαφή με την ανήλικη και με μια 17χρονη φίλη της και τους υποσχέθηκε να της βοηθήσει να βρίσκουν πλούσιους πελάτες για ερωτικά ραντεβού με πληρωμή. Μάλιστα τις φωτογράφισε με τα εσώρουχα και ανάρτησε τις φωτογραφίες σε ιστοσελίδα μέσω της οποίας πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού σε διάφορα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας.

Για την υπόθεση συνελήφθη και ένας 55χρονος στον Κορυδαλλό οποίος φέρεται ως πελάτης το καλοκαίρι του 2023 να είχε πραγματοποιήσει ερωτικά ραντεβού με τα κορίτσια καταβάλλοντας 100 ευρώ στο καθένα.

Βαριές κατηγορίες

Οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται  – κατά περίπτωση- για μαστροπεία σε βάρος προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών, κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα καθώς και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, σε βάρος προσώπου νεοτέρου των δεκαπέντε ετών και προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται και άλλα έξι άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστήριων καθώς και ένα αεροβόλο όπλο.