Ο 70χρονος Joseph Glynn, συνελήφθη το Σάββατο αφού παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τη σύζυγό του, Jackie Glynn, 76 ετών, την Πρωτοχρονιά στο σπίτι τους στο Green Hills του Τενεσί, σύμφωνα με το Μητροπολιτικό Αστυνομικό Τμήμα του Νάσβιλ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 70χρονος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του με σφυρί και στη συνέχεια έθαψε το πτώμα της μέσα σε ένα λάκκο στην αυλή του σπιτιού τους.

Ο Joseph Glynn φέρεται να έβαλε το πτώμα της συζύγου του μέσα σε μία πλαστική σακούλα προτού θάψει τη σορό της στην αυλή του σπιτιού του ζευγαριού στην κομητεία DeKalb. Τον λάκκο τον άνοιξε ένας εργάτης τον οποίο είχε προσλάβει ο 7οχρονος για να σκάψει στο οικόπεδο του ζευγαριού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Joseph Glynn είπε στα παιδιά τους ότι η μητέρα τους είχε φύγει επειδή έπασχε από ανίατη ασθένεια.

Καχύποπτα για τον ισχυρισμό του πατέρα τους, τα παιδιά απευθύνθηκαν στον ιατρό της μητέρας τους όπου τους ενημέρωσε ότι η μητέρα τους δεν έπασχε από ανίατη ασθένεια.

Η σορός της άτυχης γυναίκας ανακαλύφθηκε σε έναν φρεσκοκαλυμμένο με χώμα λάκκο την Παρασκευή.

Ο Joseph Glynn έβαλε έναν εργάτη να σκάψει την τρύπα στις 16 Δεκεμβρίου, ισχυριζόμενος ότι θα χρησιμοποιούνταν ως λάκκος καύσης.

Ο 70χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι πέταξε το σφυρί που χρησιμοποίησε για να σκοτώσει τη σύζυγό του στα σκουπίδια.

Ο Joseph Glynn κατηγορείται επίσης ότι πούλησε αντικείμενα που ανήκαν στη σύζυγό του τις ημέρες μετά τη δολοφονία της, καθώς και ότι ήρθε σε επαφή με μεσίτη για να πουλήσει το ακίνητό τους στην κομητεία DeKalb, όπου είχε θάψει το πτώμα της, σύμφωνα με το Fox 17.