Συνεχίζεται η έρευνα για την μυστηριώδη εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου, Γεωργίας Μουράτη, στη Θεσσαλονίκη με το Ανθρωποκτονιών να έχει αναλάβει την έρευνα.

Οι Αρχές προχώρησαν σε μια κίνηση που παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς απαγόρευσαν στον σύντροφο της 41χρονης να ταξιδέψει αεροπορικώς στην Αθήνα.

Ο σύντροφος της 41χρονης, είχε κληθεί σε μεγάλο κανάλι της πρωτεύουσας ωστόσο η αστυνομία δεν του επέτρεψε να μπει στο αεροπλάνο και να φύγει από τη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον Alpha.

Πλέον οι εξελίξεις, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται ραγδαίες με τους συγγενείς της γυναίκας και το «Χαμόγελο του Παιδιού» να καλούν οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους.

Οι αρχές αναζητούν διαγραμμένα μηνύματα

Η 41χρονη εξαφανίστηκε την 1η Ιανουαρίου 2024-αμέσως υπήρξε κοινοποίηση της εξαφάνισης της μέσω missing alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού»- και οκτώ μέρες μετά δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της.

Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται και ο σύντροφος της 41χρονης ο οποίος κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές με διάφορες αξιόποινες πράξεις.

Στο σπίτι του συντρόφου της 41χρονης εγκύου πήγαν στελέχη της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών σε μια προσπάθεια να βρουν κάποιο στοιχείο όμως σύμφωνα με έγκυρες πηγές δεν βρέθηκε κάποιο ισχυρό και αξιοποιήσιμο στοιχείο. «Ψάξαμε για αποτυπώματα, για αίμα αλλά δεν βρέθηκε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό» ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή της Αστυνομίας.

Στα χέρια των αξιωματικών της συγκεκριμένης υποδιεύθυνσης είναι και το κινητό του συντρόφου της και στο οποίο όπως έχει γίνει γνωστό η 41χρονη φέρεται να του έγραψε το εξής μήνυμα: «Καλημέρα αγάπη μου… Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δε δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα λεφτά από το συρτάρι… Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ… Σε αγαπάω».

Ωστόσο, τα ειδικά στελέχη της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος λόγω έλλειψης σύγχρονης τεχνολογίας αδυνατούν να εντοπίσουν τυχόν διαγραμμένα μηνύματα. Έτσι αναμένεται τις επόμενες ώρες το κινητό του να σταλεί στα κεντρικά γραφεία των Εγκληματολογικών Ερευνών στην Αθήνα προκειμένου να «ξεσκονιστεί» το κινητό του σε βάθος ενώ είναι σίγουρο ότι εάν διαγράφηκαν μηνύματα, αυτά θα εντοπιστούν και θα ανακτηθούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές αρχές δεν ζήτησαν και δεν πήραν τα κινητά τηλέφωνα άλλων συγγενικών προσώπων της 41χρονης εγκύου όπως για παράδειγμα της μητέρας της στην οποία επίσης φέρεται να έστειλε μήνυμα λίγο πριν την εξαφάνιση της.