Σημαντικά ύψη βροχής έχουν σημειωθεί στη Δυτική Ελλάδα από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 06/01 έως το απόγευμα της Κυριακής 07/01 και ενώ οι βροχοπτώσεις αναμένεται να συνεχιστούν έως τις βραδινές ώρες της Δευτέρας 08/01, σύμφωνα με το meteo.gr.

Σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το μεγαλύτερο ύψος βροχής έως τις απογευματινές ώρες της Κυριακής 07/01 έχει σημειωθεί στους μετεωρολογικούς σταθμούς στα Θεοδώριανα Άρτας και στο Ζωτικό Ιωαννίνων και είναι ίσο με 184 mm.

Βροχές και το το βράδυ

Στον παρακάτω χάρτη παρουσιάζεται το αθροιστικό ύψος βροχής κατά τη διάρκεια του Σαββάτου 06/01 και έως τις 17:00 της Κυριακής 07/01.

Χάρτης με τις περιοχές

Έρχεται ισχυρός παγετός, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια

Εν τω μεταξύ, νέα επιδείνωση του καιρού, με κακοκαιρία που θα ξεσπάσει σε δύο κύματα, έρχεται τα επόμενα 24ωρα, με χιόνια να έρχονται και στην Αττική.

Δύο κύματα ψύχους από την Ουκρανία αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στη χώρα μας από την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη και την Παρασκευή (12.01.23), με τον Γιώργο Τσατραφύλλια να προβλέπει ισχυρό παγετό, πτώση της θερμοκρασίας έως και 8 βαθμούς Κελσίου και χιόνια ακόμη και στην Αττική.

Πολύ νερό στα Θεοδώριανα Άρτας και στο Ζωτικό Ιωαννίνων