Ο Τάσος Μπακασέτας είναι το πιο… καυτό όνομα των τελευταίων ημερών τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Τουρκία, με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του να δίνουν και να παίρνουν.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Παναθηναϊκού, ωστόσο όπως αποκαλύπτουν σήμερα στην γειτονική χώρα η απάντηση του Έλληνα άσου στην πρόταση του τριφυλλιού ήταν αρνητική.

«Μπαράζ» δημοσιευμάτων στην Τουρκία

«Ο Έλληνας σταρ της Τραμπζονσπόρ απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού όπου εργάζεται ο Τερίμ», αναφέρει χαρακτηριστικά η «Ensohaber».

Τέλος ο λόγος πίσω από αυτή την απόφαση του Μπακασέτα είναι ο διακαής πόθος του να αγωνιστεί σε ένα από τα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Το σενάριο για Μπεσίκτας

Τα δημοσιεύματα στην Τουρκία δίνουν και πέρνουν για τον αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας, καθώς εκτός από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεδομένα ενδιαφέρεται για τον Μπακασέτα, στην κούρσα έχει μπει και η Μπεσίκτας. Η οποία, μάλιστα, φέρεται ήδη να κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτησή του!

Οπως μεταδόθηκε σχετικά, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης κατέθεσε πρόταση ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για χάρη του Ελληνα μεσοεπιθετικού και περιμένει την εξέλιξη της υπόθεσης, δηλαδή την απάντηση της Τραμπζονσπόρ σε πρώτη φάση.

Επίσης, αναφέρεται πως στην Μπεσίκτας «ποντάρουν» ότι από τη νυν ομάδα του κινδυνεύουν να τον χάσουν το καλοκαίρι ως ελεύθερο και γι’ αυτό θα είναι προφανώς πιο… διαλλακτικοί στο ποσό της πώλησής του από τον Ιανουάριο.