Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο 35χρονος ο οποίος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σκότωσε τον πατέρα του στο διαμέρισμα της οικογένειας στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος επανέλαβε και ενώπιον του ανακριτή όσα είχε πει και προανακριτικά ότι δηλαδή η οικογένεια του βίωνε ένα σκηνικό ακραίας κακοποίησης από τον πατέρα.

Εκείνο το βράδυ όπως φέρεται να υποστήριξε ο πατέρας του ήταν μεθυσμένος, τον χτύπησε και εκείνος αντέδρασε διότι φοβήθηκε για τη μητέρα του. Ο κατηγορούμενος δήλωσε μετανιωμένος και υποστήριξε πως δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση.

Ο εφιάλτης που βίωνε η οικογένεια

Για τον καθημερινό εφιάλτη που βίωνε τόσο η ιδιά όσο και παιδιά της, μίλησε η μητέρα του 35χρονου και σύζυγος του 62χρονου.

«Το ποτό τον πείραζε πάρα πολύ και έκανε επιθέσεις σε μένα για ασήμαντους λόγους. Άλλες φορές φώναζε, άλλες με έβριζε και άλλες φορές με χτυπούσε. Επηρεαζόταν πολύ από τους φίλους του που έλεγαν ότι πρέπει να τις χτυπάνε τις γυναίκες και ότι είναι π…ς. Έφτανε σε σημείο να με χτυπάει τουλάχιστον πέντε φορές το χρόνο», είπε η μητέρα του 35χρονου.

Η κόρη του θύματος, που δεν άντεχε την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα της, είχε φύγει από το σπίτι του μαρτυρίου τον τελευταίο χρόνο.

«Έκανε επιθέσεις τόσο σε μένα όσο και στα παιδιά. Εδώ και ένα χρόνο η κόρη μας νοίκιασε ένα σπίτι δικό της, γιατί δεν άντεχε άλλο αυτήν την κατάσταση. Πολλές φόρες όταν ήταν μικρή και γίνονταν φασαρίες κατουριόταν πάνω της από το φόβο», είπε η μητέρα του 35χρονου.