Μια 37χρονη γυναίκα, που έχει πολλούς φαν στην πλατφόρμα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης TikTok, είπε πως ετοιμάζεται να υποδεχθεί το πρώτο της εγγόνι τον Απρίλιο και πως πολλοί δεν την πιστεύουν λόγω του νεανικού παρουσιαστικού της.

Η Misty Dawn Hight στράφηκε στα social media, για να μοιραστεί τη χαρμόσυνη είδηση σε βίντεο, το οποίο έγινε γρήγορα viral και ξεπέρασε τα 1,3 εκατομμύρια views. «Όλοι ρωτάτε πώς είναι δυνατόν να γίνω γιαγιά», ανέφερε η αμερικανίδα influencer, που κατοικεί στη Βόρεια Καρολίνα, αποκαλύπτοντας πως η 20χρονη κόρη της, Rileigh, πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί τον Απρίλιο του 2024.

«Έμεινα έγκυος στη Rileigh, όταν ήμουν 15 ετών», εξήγησε η Hight, αναφέροντας πως η σχέση που είχε με τον πατέρα της κόρης της άρχισε στα 12 τους, ενώ παντρεύτηκαν στα 19 τους και χώρισαν δύο χρόνια μετά. «Για να πω την αλήθεια φύλαγα το χαρτζιλίκι μου, για να αγοράσω το τεστ εγκυμοσύνης τότε», σημείωσε. Η Rileigh γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2003, επτά μήνες αφότου η Misty Dawn Hight έκλεισε τα 16 χρόνια της. Τώρα, η Hight, λέει πως θα μάθει στο εγγόνι της να την αποκαλεί «γιαγιάκα Misty».

@mistydawn3431 Mimi Miaty 🤣 #fyp #mistydawn3431 ♬ original sound – Misty Dawn

Η 37χρονη ανέφερε πως, αφότου χώρισε με τον πατέρα της Rileigh, παντρεύτηκε ξανά και τώρα έχει άλλες τρεις κόρες ηλικίας 16, 13 και 11 ετών από το νέο της γάμο.

Φυσικά, πολλοί χρήστες σχολίασαν το βίντεο της γυναίκας. «Μοιάζεις λες και είσαι 22. Πρέπει να μας πεις τι κάνεις, για να φαίνεσαι τόσο νέα», έγραψε κάποιος. Άλλος, πάντως, εξέφρασε τη δυσπιστία του. «Αποκλείεται να είσαι πάνω από 22 ετών».

Οι τέσσερις κόρες της 37χρονης Misty Dawn Hight

Βέβαια, υπήρξαν και πολλά αρνητικά σχόλια για το γεγονός πως τόσο εκείνη όσο και η κόρη της έμειναν έγκυες σε τόσο νεαρή ηλικία, παρόλο που η κόρη της είναι ενήλικη. «Αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είσαι περήφανη», ανέφερε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος την κατηγόρησε πως προωθεί την εγκυμοσύνη στη διάρκεια των εφηβικών χρόνων.