Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου πέρασε το μεσημέρι της Τετάρτης ο 16χρονος που συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρας του.

Ο νεαρός οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια ψυχιατρικής εξέτασης.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο ανήλικος Ρουμάνος χτύπησε βάναυσα τη μητέρα του, μέχρι λιποθυμίας, ενώ όταν η 35χρονη συνήλθε είδε τον γιό της να προσπαθεί να πνίξει την ανήλικη κόρη της και αδερφή του.

Σύμφωνα με το Creta24, το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε χθες στο Ηράκλειο στο σπίτι όπου μένει η 35χρονη, ο 16χρονος γιος της, η 15χρονη κόρη της, αλλά και ο πατριός του 16χρονου και πατέρας της ανήλικης αδερφής του. Ο τελευταίος μάλιστα έλειπε από το σπίτι όταν εξελισσόταν το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη είπε ότι και στο παρελθόν ο γιος της είχε επιδείξει βίαιη συμπεριφορά και μάλιστα έκανε λόγο και για θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει. Χθες που έγινε το περιστατικό στάθηκε σωτήρια ή παρέμβαση ενός γείτονα, ο οποίος μπήκε στο σπίτι της οικογένειας και κατάφερε να προστατεύσει τις δύο γυναίκες μέχρι που έφτασε η αστυνομία.