Ένας ναύτης του Βασιλικού Ναυτικού απολύθηκε για τις φωτογραφίες που ανέβαζε στον λογαριασμό του στο OnlyFans και ενώ βρισκόταν στο αεροπλανοφόρο HMS Prince of Wales.

Ο ναύτης Zak Blackman απολύθηκε τον περασμένο Ιούλιο και ενώ έβγαζε παράλληλα 20.000 λίρες τον μήνα από τις φωτογραφίες που ανέβαζε στο OnlyFans.

O 21χρονος, ο οποίος έβγαζε 1.500 λίρες τον μήνα ως ναυτικός, ισχυρίζεται ότι είναι εκατομμυριούχος χάρη στις φωτογραφίες που ανέβαζε στο OnlyFans και η απόλυσή του είναι στην πραγματικότητα το καλύτερο πράγμα που του συνέβη.

«Κέρδιζα 20.000 λίρες τον μήνα»

«Ήταν πραγματικά σκληρή δουλειά για τα χρήματα που έπαιρνα. Αποφάσισα να αναρτώ βίντεο και εικόνες με τη στολή μου. Άρχισαν να απογειώνονται και μετά από μερικές εβδομάδες κέρδιζα 20.000 λίρες τον μήνα από αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Zak Blackman από το Μάντσεστερ.

Αρνήθηκε, όπως είπε στη The Sun, να κατεβάσει τις φωτογραφίες επειδή του απέφεραν τόσα χρήματα και επέμεινε ότι ήταν πάντα προσεκτικός ώστε να κρύβει πού βρισκόταν το πλοίο ή τι ελιγμούς έκαναν.

«Το θέμα διερευνήθηκε. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε περαιτέρω» σημείωσε εκπρόσωπος του Βασιλικού Ναυτικού.

Ο 21χρονος Zak Blackman είναι το πιο πρόσφατο μέλος του Βασιλικού Ναυτικού που απολύθηκε επειδή δημοσίευσε ερωτικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο.