Μια γυναίκα νεκρή κι ένας ελαφρά τραυματίας είναι ο απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε σήμερα το πρωί (02/01) στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου στα Μποντέικα της Δυτικής Αχαΐας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης, μία 50χρονη έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ., ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε.

Έφυγε από τη δουλειά της και σκοτώθηκε

Τη στιγμή του φρικτού τροχαίου, η γυναίκα έβγαινε από σπίτι του ηλικιωμένου άνδρα που πρόσεχε, καθώς εργασία της ήταν η φύλαξη ηλικιωμένων. Μόλις η 50χρονη βγήκε στον δρόμο κινούμενη πεζή, οδηγός που περνούσε από το σημείο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και το αποτέλεσμα ήταν να πέσει πάνω της, να την παρασύρει και να την τραυματίσει θανάσιμα.

Το όχημα «καρφώθηκε» σε διπλανή μάντρα μετά την θανατηφόρα παράσυρση της γυναίκας. Ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά κατά την πρόσκρουση.

Στις αρχές σήμανε συναγερμός. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία για απεγκλωβισμούς, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου παρέλαβε και μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο, ωστόσο ήταν αργά καθώς διαπιστώθηκε πως είχε ήδη χάσει τη ζωή της.

Σημειώνεται ότι αδιευκρίνιστα παραμένουν προς το παρόν τα αίτια, ενώ η Τροχαία διενεργεί έρευνα για την εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη η θανατηφόρα παράσυρση.