Η κόρη του Νίκου Ρόκκου, Φιφή, αποχαιρετά τον πατέρα της με μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο αδελφός του αγαπημένου τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου, Νίκος, είχε τρία παιδιά που λάτρευε όσο κανέναν άλλον.

Η κόρη του δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία, στην οποία φαίνεται η ίδια σε μικρή ηλικία, μαζί με τον πατέρα της. Συνόδευσε την ασπρόμαυρη φωτογραφία με δύο emoji, μια καρδιά και ένα λευκό περιστέρι.

Ο Νίκος Ρόκκος ήταν από τα πλέον αγαπητά άτομα τόσο στο χωριό του, που πρόσφατα τον ανέδειξε και πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, αλλά και σε ολόκληρη την Λήμνο, η οποία έχει βυθιστεί στη θλίψη, έπειτα από τον θάνατό του.

Ο Νίκος Ρόκκος με την κόρη του

Ο Νίκος Ρόκκος με την κόρη του

Ο τραγικός θάνατος στη Λήμνο

Ο αδελφός του δημοφιλούς τραγουδιστή, που ασχολούνταν επαγγελματικά με το ψάρεμα, πήγε το πρωί του Σαββάτου για ψαροντούφεκο στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου, στη Λήμνο.

Ωστόσο, δεν είχε δώσει σημεία ζωής για πολλές ώρες, με αποτέλεσμα να σημάνει ‘συναγερμός’ και να κινητοποιηθούν οι δικοί του άνθρωποι καλώντας το λιμεναρχείο.

Άνδρες του Λιμενικού Σώματος, τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου, εντόπισαν την βάρκα, τον εξοπλισμό και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες για έρευνα.

Δυστυχώς, ο 50χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λήμνου όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.