Σοκ προκαλεί η είδηση πως ένας άνδρας αποπειράθηκε να βιάσει δύο κοπέλες, στα Πετράλωνα, αφού σκαρφάλωσε στο μπαλκόνι και παραβίασε το παράθυρό του διαμερίσματός τους.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι γείτονες άκουσαν τις δύο νεαρές να φωνάζουν και κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.

Ο άνδρας ηλικίας 36 ετών κατάφερε να σκαρφαλώσει στο μπαλκόνι και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια των δύο γυναικών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο διαμέρισμα των Πετραλώνων.

Οι γείτονες που άκουσαν την φασαρία κάλεσαν την αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε γρήγορα και έφτασε στο σημείο. Μάλιστα, η κάμερα του ΑΝΤ1 έχει καταγράψει τη στιγμή που αστυνομικός ανοίγει την μπαλκονόπορτα μέσα από το διαμέρισμα και συλλαμβάνει τον δράστη που είναι εγκλωβισμένος στο μπαλκόνι.

Κάτοικος της περιοχής ανέφερε: «Από τις 5 το πρωί ακούγαμε φωνές από τα μπαλκόνια. Σηκωθήκαμε και ακούσαμε δύο κοπέλες να φωνάζουν και έλεγαν ότι έχει μπει ένας ανώμαλος σκαρφαλώνοντας από το μπαλκόνι για τις διαρρήξει ή να τις βιάσει. Αυτός πήδηξε από το ένα μπαλκόνι στο άλλο, εγκλωβίστηκε και έμεινε μπρούμυτα εκεί μέχρι που τον έπιασε η αστυνομία. Είπαν ότι τον είχαν πιάσει πριν από αστυνομικό τμήμα της Ακρόπολης και τον είχαν αφήσει».