Στη γενέτειρά του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας γράφεται σήμερα ο επίλογος για τον μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών την παραμονή των Χριστουγέννων.

Το «παρών» στον Ιερό Ναό Αγίου Νέστορος δίνουν από το πρωί γνωστοί, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές του καλλιτέχνη.

Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που βρίσκεται στο Κοκκινοχώρι Καβάλας είναι και αρκετοί επώνυμοι, όπως συνέβη και χθες, στο λαϊκό προσκύνημα στη Θεσσαλονίκη.

Μεταξύ αυτών, η Πάολα, η οποία συνεργάστηκε για χρόνια με τον Βασίλη Καρρά. Η τραγουδίστρια έφτασε εμφανώς συγκινημένη στον τόπο καταγωγής του καλλιτέχνη, συνοδευόυμενη από τον πρώην συζύγο και πατέρα του παιδιού της Φώτη Ζογλοπίτη. Δίπλα της είναι και ο νυν σύντροφος της τραγουδίστριας.

Στο Κοκκινοχώρι και ο Αντώνης Ρέμος που ήταν για χρόνια φίλος του Βασίλη Καρρά.

Ακόμα, το «παρών» έδωσε και ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Επίσης, οι τραγουδιστές Νίκος Βέρτης, Νίκος Ζωϊδάκης, Σάκης Αρσενίου και Χρήστος Μενιδιάτης βρέθηκαν στην Καβάλα για το τελευταίο αντίο στον μεγάλο καλλιτέχνη.

Το ύστατο χαίρε λέει στον Βασίλη Καρρά και η ομάδα των Unboxholics που διατηρούν ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά κανάλια στο YouTube και συνεργάστηκαν με τον Βασίλη Καρρά τόσο σε δικά τους βίντεο, όσο και σε βίντεο κλιπ του καλλιτέχνη.