Θλίψη για τη μεγάλη απώλεια του Βασίλη Καρρά, που έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη. Στην ίδια πόλη, η είδηση του θανάτου του «επισκίασε» τη χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Πολλοί Θεσσαλονικείς δεν τον ξέχασαν και έτσι σε κεντρικό δρόμο της πόλης τον αποχαιρέτισαν με ένα τραγούδι του, το «Από τον βορρά μέχρι τον νότο».

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Όπως έγινε γνωστό, η σορός του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, την Τρίτη (26/12), στις 10 π.μ., στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη.

Μία ημέρα αργότερα, την Τετάρτη (27/12), στις 12 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν η εξόδιος ακολουθία και η ταφή στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπως ήταν και η τελευταία επιθυμία του.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια του Βασίλη Καρρά επιθυμεί να στηριχθεί ο σύλλογος «Φλόγα» για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.

Έτσι αποχαιρέτησαν τον Καρρά από τις πίστες

Οι καλλιτέχνες έσπευσαν να αναφερθούν στον «άρχοντα» κατά την διάρκεια των εμφανίσεων τους στα νυχτερινά μαγαζιά την παραμονή των Χριστουγέννων.

«Ο Βασίλης μας… Εδώ ήταν η τελευταία φορά που τραγούδησε. Εδώ μέσα σε αυτό τον χώρο. Έτσι λοιπόν, με αγάπη, στην καρδιά μας, ας του αφιερώσουμε κάποια τραγούδια του για να φτάσει η ψυχούλα του πάνω ψηλά και να πετάξει. Και να πάει να βρει τον Παντελή και όλους αυτούς τους φίλους μας που είναι ψηλά. Πάντα θα τον θυμόμαστε και πάντα θα τον τραγουδάμε γιατί μπορεί οι άνθρωποι να πεθαίνουν, αλλά οι ψυχές τους παραμένουν ζωντανές όταν τους θυμόμαστε. Βασίλη εμείς δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» είπε ο Αντώνης Ρέμος.

«Σήμερα είναι μια ιδιαίτερα βραδιά για μας στον καλλιτεχνικό κόσμο. Θέλω να αφιερώσω τη βραδιά στον Βασίλη Καρρά που έφυγε από τη ζωή, έναν σπουδαίο τραγουδιστή, ένα μεγάλο κεφάλο στην ελληνική μουσική. Θα τον θυμόμαστε με τα τραγούδια του και με την καλή του ψυχή. Για την ανθρώπινη πλευρά του που οι περισσότεροι άνθρωποι την έχουμε χάσει. Απόψε η βραδιά ξεκινάει με το καλησπέρα και καλή βραδιά!» είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος.