Η Νόρα Βαλσάμη μετά τον θάνατο του συζύγου της ζει δύσκολες στιγμές, αφού έχουν προκύψει σοβαρά οικονομικά θέματα, στα οποία δυσκολεύεται να ανταποκριθεί.

Σε μία πρόσφατη εξομολόγησή της στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έχει καταστραφεί οικονομικά και ότι χάνει το σπίτι της στη Ραφήνα, σε πλειστηριασμό.

Χάνω το σπίτι μου στη Ραφήνα για 18.000 ευρώ

Η αγαπημένη ηθοποιός, που έλαμψε στη δεκαετία του ’60 και του ’70, μίλησε για την οικονομική της κατάσταση, τονίζοντας πως ζει με 550 ευρώ σύνταξη και ότι χάνει το σπίτι της σε πλειστηριασμό. Ανέφερε, μάλιστα, ότι έχει φτάσει στο σημείο να τη φιλοξενεί μια φίλη της στη Σύρο.

«Τώρα μένω στη Σύρο, μου παραχώρησαν ένα σπίτι και μένω εδώ, μία φίλη μου. Η οφειλή που υπήρχε, για την οποία βγαίνει (σ.σ. το σπίτι) σε πλειστηριασμό, ήταν 18.000, και εγώ δεν έχω λεφτά», ανέφερε η Νόρα Βαλσάμη στο «Πρωινό.

Ζω με μια σύνταξη 550 ευρώ σε ένα φιλικό σπίτι στη Σύρο

Σε ερώτηση για το αν έχει κάποιο άλλο περιουσιακό στοιχείο, απάντησε πως «όχι! Είχαμε στην Τσαγκαράδα ένα οικόπεδο του παππού μου, αλλά τα πουλήσαμε αυτά. Δεν έχουμε άλλο σπίτι. Στη Σύρο μένουμε τώρα, έχασα και τον Ερρίκο (σ.σ. Ερρίκος Ανδρέου)… Είμαι σε τραγική κατάσταση, δεν είμαι καλά…».

Η Νόρα Βαλσάμη αναφέρθηκε στην περίοδο που ο εκλιπών σύζυγός της, Ερρίκος Ανδρέου, πάλευε με την ασθένειά του και έλαβε μία πολύ σημαντική βοήθεια από τη Μαριάννα Λάτση.

«Μου έδωσε η Μαριάννα Λάτση το αεροπλάνο και πήγα με τον Ερρίκο στο νοσοκομείο στην Αθήνα. Κάθισα πέντε μήνες μαζί του και δεν σώθηκε, είχε πολλά προβλήματα, μου το λέγανε οι γιατροί.