Οπλισμένοι με υπομονή πρέπει να είναι χιλιάδες οδηγοί που βρίσκονται στους κεντρικούς δρόμους των Αθηνών και όχι μόνο. Η κατάσταση το απόγευμα της Παρασκευής είναι απελπιστική με την κίνηση να είναι αυξημένη από τα νότια μέχρι τα βόρεια προάστια και τα δυτικά μέχρι τα ανατολικά άκρα του λεκανοπεδίου Αττικής.

Ουρές σχηματίζουν τα αυτοκίνητα στην κάθοδο του Λ. Κηφισού από την Κηφισιά έως τη Λεωφόρο Αθηνών, ενώ στην άνοδο τα προβλήματα παρατηρούνται από νωρίς το μεσημέρι καθώς το μποτιλιάρισμα ξεκινά από το Μοσχάτο και φτάνει μέχρι την Μεταμόρφωση.

Μεγάλες καθυστερήσεις

Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Αττική Οδό. Στο ρεύμα προς Ελευσίνα οι καθυστερήσεις ξεπερνούν τη μισή ώρα από τον κόμβο της Κάντζας έως τον κόμβο της Μεταμόρφωσης, ενώ από την Περιφερειακή Υμηττού οι καθυστερήσεις είναι πάνω από 25 λεπτά από τον κόμβο της Πλακεντίας μέχρι την Μεταμόρφωση.

Προβλήματα παρουσιάζονται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, από την Γλυφάδα μέχρι τον Πειραιά. Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης από το ύψος του μετρό στον Άγιο Δημήτριο μέχρι τη Δάφνη και στη Λ. Κηφισίας στην άνοδο προς Νέα Ερυθραία.

⇒ Δείτε Live την κίνηση στους δρόμους