Ένα απίστευτο σκηνικό κατέγραψε κάμερα από την στιγμή που μια γυναίκα συνελήφθη σε αεροδρόμιο της Ινδίας, αφού βρέθηκε σχεδόν ένα κιλό κοκαΐνης κρυμμένο κάτω από την περούκα της.

Η λαθρέμπορος, από το Εντέμπε της Ουγκάντα, πιάστηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Chhatrapati Shivaji της Βομβάης μέσω Ναϊρόμπι της Κένυας την Τρίτη.

Αξιωματούχος της Διεύθυνσης Πληροφοριών για τα Έσοδα (DRI) δήλωσε ότι η γυναίκα βρέθηκε να μεταφέρει 890 γραμμάρια κοκαΐνης, η οποία είχε αγοραστική αξία, σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ.

Με βάση συγκεκριμένες πληροφορίες, η μονάδα της DRI για τη ζώνη της Βομβάης έστησε παγίδα στο αεροδρόμιο την Τρίτη και συνέλαβε τη γυναίκα επιβάτη.

Στο βίντεο καταγράφεται η στιγμή που το προσωπικό ασφαλείας του αεροδρομίου έκοψε αργά και αφαίρεσε την περούκα της γυναίκας. Χρησιμοποιώντας ένα ξυράφι, κόβουν μέχρι να ανακαλύψουν μια κρυμμένη κρυψώνα μέσα στις μπούκλες της γυναίκας.

Οι αξιωματούχοι της DRI δήλωσαν ότι είχαν «συλλάβει πολλούς τρόπους δράσης» στο παρελθόν,  όπως υγρή κοκαΐνη σε μπουκάλια ουίσκι και κοκαΐνη σε μπουκάλια ενυδατικής κρέμας.

Οι Times of India αναφέρουν ότι η γυναίκα έκρυβε επίσης κοκαΐνη στο σουτιέν της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εγκληματίες χρησιμοποιούν περούκες για να περάσουν λαθραία ναρκωτικά από τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου. Πέρυσι, δύο γυναίκες συνελήφθησαν να προσπαθούν να διακινήσουν κοκαΐνη στην Κολομβία ράβοντας το ναρκωτικό στις περούκες τους.

Η αστυνομία βρήκε 900 γραμμάρια κοκαΐνης τυλιγμένα σε πλαστικό που ήταν ραμμένα στα ψεύτικα μαλλιά, προτού η γυναίκα ομολογήσει ότι έκρυβε άλλα 200 γραμμάρια στην περιοχή των γεννητικών της οργάνων, αναφέρει το ρεπορτάζ της Daily Mail.

Η δεύτερη γυναίκα είχε 650 γραμμάρια καμουφλαρισμένα μέσα στην περούκα της και άλλα 200 γραμμάρια κρυμμένα σε μια σακούλα μέσα στον κόλπο της.