Στην καταγγελία ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα που τον καθιστούν υπεύθυνο αυτόν και την οικογένειά του για τον θάνατο του χάσκι Όλιβερ προχώρησε ο δήμαρχος Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας Γιάννης Σταθάς.

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Σταθάς στο «Mega», τα απειλητικά μηνύματα αναφέρουν ότι ο γιος του είναι αυτός που φέρεται να κακοποίησε το χάσκι. Ωστόσο, όπως τονίζει ο δήμαρχος Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας, ο ίδιος δεν έχει γιο.

Ακολούθως ο Γιάννης Σταθάς τόνισε πως εκείνο που έχει σημασία είναι «οι Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους και να δουν τι πραγματικά έχει συμβεί», απευθύνοντας έκκληση σε όσους γνωρίζουν στοιχεία για το αποτρόπαιο περιστατικό να μιλήσουν στις Αρχές.

«Όποιος γνωρίζει κάτι πραγματικά τεκμηριωμένο και όχι λάσπη, να το πει και να βοηθήσει τις Αρχές», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σταθάς.

Υπενθυμίζεται ότι φως στα αίτια θανάτου θα ρίξει η πραγματογνωμοσύνη, που αναμένεται να αποδειχθεί εάν υπήρξε κακοποίηση του ζώου από άνθρωπο ή εάν ο Όλιβερ τραυματίστηκε από επίθεση αγέλης σκύλων ή με άλλον τρόπο.

Δείτε βίντεο:

Φήμες ότι ταυτοποιήθηκε ο δράστης – Το τελεσίγραφο των φιλοζωικών οργανώσεων

Την ίδια ώρα, η πλευρά των φιλοζωικών οργανώσεων μιλά για ταυτοποίηση του δράστη, κάτι πάντως που δεν επιβεβαιώνεται, από την ελληνική αστυνομία.

Μάλιστα, έδωσαν και διορία 48 ωρών στον δράστη να αποκαλύψει ο ίδιος την πράξη του αλλιώς θα προχωρήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς του. Ισχυρίζονται πως πρόκειται για έναν άνθρωπο με υψηλές διασυνδέσεις και ότι έχουν στα χέρια τους βίντεο, το οποίο δεν αφορά τις φωτογραφίες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας το προηγούμενο διάστημα.