Ο Δημήτρης Ιτούδης, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε, μετά από 1,5 χρόνο στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η διοίκηση της Φενέρ δεν είναι ευχαριστημένη με την εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα, ενώ και τα αποτελέσματά της δεν είναι ικανοποιητικά. Η Φενέρμπαχτσε δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την χρονιά υπό την έννοια ότι στην Ευρωλίγκα είναι στο 6-7, ούσα 12η στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ στο πρωτάθλημα της Τουρκίας είναι στο 8-3.

Στην πόρτα της εξόδου ο Ιτούδης από τη Φενέρμπαχτσε

Βέβαια το παιχνίδι που εξόργισε τους διοικούντες του τουρκικού συλλόγου ήταν η ήττα από την αποδεκατισμένη Εφές τη προηγούμενη Δευτέρα με 81-80, που άφησε την Φενέρ στη 3η θέση, δύο νίκες πίσω από την ομάδα του Τζαν.

Ποιοι είναι οι πιθανοί αντικαταστάτες

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει κάποια ονόματα προπονητών για να αναλάβουν την Φενέρ, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να αποτελεί μια σοβαρή υποψηφιότητα για τον πάγκο της τουρκικής ομάδας.

Από εκεί και πέρα, εκτός από τον Λιθουανό πρώην τεχνικό της Μπαρτσελόνα, ήδη έχει παίξει και το όνομα του πρώην προπονητή της Μπάγερν και της εθνικής Ελλάδος, Αντρέα Τρινκιέρι. Όσον αφορά τον Ιτούδη, αναμένεται το διαζύγιο με τη Φενέρμπαχτσε να ανακοινωθεί το πρωί της Πέμπτης. Ο Ιτούδης που έχει κατακτήσει 2 Ευρωλίγκες με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έμεινε στη Φενέρ 1,5 χρόνο περίπου.