Νεκρή στο σπίτι της βρέθηκε μια 16χρονη μαζορέτα στο Τέξας, υπό συνθήκες που ερευνώνται.

Η Λίζμπεθ Μεντίνα δεν εμφανίστηκε σε μια χριστουγεννιάτικη παρέλαση που αναμενόταν να δώσει το «παρών», η μητέρα της ανησύχησε, έτρεξε στο σπίτι της και τη βρήκε νεκρή.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο διαμέρισμα αλλά δυστυχώς η νεαρή μαζορέτα είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

«Μόλις την είδα, κατάλαβα ότι είχε φύγει» είπε η μητέρα της, μιλώντας στην εκπομπή «Crossroads Today» της KAVU-TV. «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τι ένιωσα εκείνη τη στιγμή που βρήκα την κόρη μου στην κατάσταση που βρισκόταν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ελπίζω με όλη μου την ψυχή να υπάρξει δικαιοσύνη για την κόρη μου».

Η 16χρονη Λίζμπεθ

«Καμιά μητέρα δεν θα έπρεπε να βρει το παιδί της έτσι»

Η μητέρα της Λίζμπεθ πιστεύει ότι το παιδί της δολοφονήθηκε. Δεν υπήρχαν ναρκωτικά, δεν υπήρχε τίποτα τέτοιο. Καμιά μητέρα δεν θα έπρεπε να βρει το παιδί της όπως τη βρήκα εγώ. Κάποιος της έκανε κακό, κάποιος πήρε το παιδί μου μακριά μου» συγκλονίζει.

Η νεαρή μαζορέτα που βρέθηκε νεκρή

Όπως αναφέρει η New York Post,  οι Αρχές δεν έχουν αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τον τόπο του εγκλήματος ή αν υπήρχαν ίχνη πάλης στο σώμα της 16χρονης μαζορέτας.

«Θέλω ο δολοφόνο της κόρης μου να συλληφθεί» λέει η Ζακλίν Μεντίνα.

«Ήταν ένα ξεχωριστό, καλόκαρδο πλάσμα»

Η Λίζμπεζ ήταν ένα «ξεχωριστό, τρυφερό και καλόκαρδο πλάσμα» λέει η τραγική μητέρα.

Αφιέρωση στη μνήμη της 16χρονης μεζονέτας

Το αστυνομικό τμήμα της Έντνα ανακοίνωσε ότι αναζητά «το άτομο που ευθύνεται» για τον θάνατο της 16χρονης.

Η θεία της Λίζμπεθ δημιούργησε μια σελίδα στη μνήμη της GoFundMe ζητώντας «τη βοήθεια της κοινότητας όχι μόνο για να αποδοθεί δικαιοσύνη για τη γλυκιά μου Λίζμπεθ» αλλά και για να στηριχθεί η οικογένειά της.