Έφυγε σε ηλικία 51 ετών η πρώην σύζυγος του Φόρεστ Γουίτακερ. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και η Κίσα Νις ενώθηκαν με τα δεσμά του το 1996 και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες, την Σόνετ Νόελμ την Ότομ και την Τρου.

Η 25χρονη Τρου, γνωστοποίησε τον θάνατο της μητέρας της στα social media, χωρίς λεπτομέρειες για τα αίτια.

Η Τρου Γουίτακερ έγραψε: «Αντίο μαμά. Σε αγαπώ για πάντα. Η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο … σε ευχαριστώ που μου έμαθες κάθε τι που ξέρω. Θα σε βλέπω στα όνειρά μου και θα σε νιώθω στην καρδιά μου».

Η ανάρτηση

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η 25χρονη κόρη τους.

Το διαζύγιό τους το 2018 ήρθε ξαφνικά στον κόσμο του Χόλιγουντ, καθώς μέχρι τότε ήταν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια. Ο ηθοποιός είχε αναφέρει τότε ασυμβίβαστες διαφορές ως αιτιολογία για το χωρισμό, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

«Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή αλληλεγγύης – μια εποχή του χρόνου που μας υπενθυμίζει ότι οι δεσμοί που έχουν οι οικογένειες, οι φίλοι, οι συμπολίτες μας βασίζονται στο μοίρασμα και την χαρά. Καλά Χριστούγεννα σε όλους», είχε γράψει τα Χριστούγεννα εκείνου του έτους στο Twitter, ο Φόρεστ Γουίτάκερ.

Η γεννημένη στη Βοστώνη Κίσα, ήταν ηθοποιός και παραγωγός, γνωστή για τις ταινίες «Kassim the Dream» (2008) και «Proud» (2004).