Τραγικό θάνατο βρήκε ο 23χρονος Josh Taylor που διασκέδαζε μαζί με τους φίλους του σε μία παραλία στο νησί Bribie στην Αυστραλία.

Ο νεαρός έχασε τη ζωή του όταν έπεσε σε μια μεγάλη τρύπα που πιστεύεται ότι κάποιοι είχαν ανοίξει προκειμένου να ψήσουν ένα γουρούνι, σύμφωνα με το ABC News. O Josh θάφτηκε στην άμμο και κανείς δεν μπορούσε να τον ανασύρει και να τον σώσει.

Ένας φίλος είπε ότι ο άτυχος 23χρονος στεκόταν σε μια καρέκλα πάνω από την μεγάλη τρύπα όταν η άμμος κάτω από τα πόδια του υποχώρησε, σύμφωνα με το News.com.au.

Οι δασοφύλακες του Queensland Parks and Wildlife ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο σημείο και έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στον Taylor πριν φτάσουν τα ελικόπτερα διάσωσης.

Μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο νοσοκομείο Princess Alexandra όπου και τελικά πέθανε την Πέμπτη, ανακοίνωσε η αστυνομία του Κουίνσλαντ.

«Δυστυχώς, τα τραύματα που υπέστη ήταν πολύ σοβαρά για να τα ξεπεράσει», ανέφερε η οικογένειά του σε δήλωσή της. «Με κάποιο τρόπο θα βρούμε τρόπο να ξεπεράσουμε αυτή την τρομερή τραγωδία», ανέφερε ακόμη η οικογένεια  του Taylor σε ανακοίνωσή της, σύμφωνα με το 9News.

Η αστυνομία του Κουίνσλαντ δήλωσε ότι οι ντετέκτιβ διεξάγουν περαιτέρω έρευνες και πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρχουν «πολλά άτομα που ήταν παρόντα και δεν έχουν ακόμη μιλήσει στην Αστυνομία».