Λίγες ώρες πριν από την κηδεία της 43χρονης Γεωργίας, που δολοφονήθηκε από τον 71χρονο σύντροφό της, στη Σαλαμίνα, η μητέρα της ραγίζει καρδιές, ζητώντας της συγγνώμη που «δεν την προστάτευσε περισσότερο».

Μιλώντας για τον γυναικοκτόνο, η μητέρα της 43χρονης λέει ότι «ξεγέλασε όλη την οικογένεια» ενώ επιμένει και στις καταγγελίες της για τη συμπεριφορά των αστυνομικών όταν πήγαν να καταγγείλουν τον ξυλοδαρμό της, μόλις 4 μέρες πριν τη δολοφονία της.

«Τέτοιο ξεγέλασμα, τέτοια κοροϊδία; Μας ξεγέλασε όλους με τη συμπεριφορά του. Τι θεατρίνος ήταν. Έχω τρελαθεί με ό,τι βγήκε προς τα έξω ό,τι είχε χτυπήσει άλλη γυναίκα ό,τι είχε παιδιά στην Καβάλα ό,τι είχε παιδιά στην Αθήνα… Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Πιαστήκαμε κορόιδο όλη η οικογένεια» λέει αρχικά, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Βγαίνει να κηλιδώσει το όνομα του παιδιού μου» λέει αναφερόμενη σε δηλώσεις της εκπροσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίας Δημογλίδου, σχετικά με την στάση των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. στην Σαλαμίνα, όταν η Γεωργία πήγε να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό της από τον 71χρονο. «Ποτέ μα ποτέ να μην νιώσει τον πόνο μου σαν μάνα. Ένα παιδί να το αφήσει οργανό. Ένα παιδί που έχει ανάγκη την αγάπη όλων μας και δεν του έχουμε πει πού είναι η μαμά του» ξεσπά.

«Πήγα το παιδί μου εκεί με σπασμένα πόδια και απαξιούσε ο αξιωματικός υπηρεσίας να βγει να δει το παιδί μου σε τι κατάσταση βρισκόταν» λέει σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

«Η Γωγώ ήταν ένα κοινωνικό παιδί, ένα χαμογελαστό παιδί, ένα αθώο πλάσμα και γι’ αυτό την πάτησε. Ήταν πολύ αθώα. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι αυτό ήταν ένα παλιοτομάρι. Αυτός μπορεί να την κορόιδευε με μια καραμέλα ή με ένα χάδι και μετά να την έκανε μαύρη στο ξύλο και εκείνη να μην έλεγε τίποτα» είπε για την δολοφονημένη κόρη της.

Στη συνέχεια περιέγραψε ότι μεγάλωσε και τη 43χρονη και τα άλλα της παιδιά με αγάπη και φροντίδα.

«Δύο σφαίρες είχε αυτός. Να τις έτρωγα εγώ και να ήταν η Γωγώ με το παιδάκι της» λέει. »Να με συγχωρέσει, που δεν ήμουν εκεί να την προστατεύσω, να με συγχωρέσει θέλω. Αισθάνομαι πολύ βαριά που δεν ήμουν εκεί, θα είχα μπει μπροστά να είχα φάει εγώ τις σφαίρες. Το λέω και το πιστεύω. Να είχα φύγει εγώ και όχι το παιδί μου. Αυτό θα της πω, να της ζητήσω συγγνώμη που δεν μπόρεσα να την προστατεύσω περισσότερο. Να πάει στο καλό και από εκεί που είναι να προστατεύει το παιδάκι της» ραγίζει καρδιές η μητέρα της 43χρονης.

Στα δικαστήρια ο 71χρονος γυναικοκτόνος

Την πόρτα του ανακριτή Πειραιά πέρασε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής ο 71χρονος καθ΄ ομολογία δολοφόνος της 43χρονης γυναίκας από τη Σαλαμίνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο γυναικοκτόνος περιέγραψε με απίστευτη ψυχραιμία το έγκλημά του.

Σε ερώτηση των αστυνομικών γιατί την σκότωσε ανέφερε πως, πήγε στο σπίτι την Παρασκευή και την βρήκε με κάποιον άλλον άνδρα, τρελάθηκε και έτσι αποφάσισε να την σκοτώσει.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο 71χρονος είχε κατηγορηθεί το 2013 για σωματική βλάβη, εξύβριση, απειλή και κακοποίηση της 51χρονης τότε συντρόφου του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο 71χρονος είχε εξαφανιστεί και δεν είχε συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου, ενώ το 2019 έγινε η δίκη του και καταδικάστηκε σε 1,5 χρόνο φυλάκιση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως για την υπόθεση του 2013 η αστυνομία δεν είχε λάβει αποτυπώματα του δράστη, αλλά κατάφερε να βρει την ταυτότητα που χρησιμοποιούσε εκείνη την περίοδο και στη συνέχεια υπήρξε σύγκριση των αποτυπωμάτων που έλαβαν για την υπόθεση γυναικοκτονίας στη Σαλαμίνα με εκείνα της ταυτότητάς του.

Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο, το οποίο είχε αλλάξει το όνομα των γονιών του ώστε να αλλοιώσει τα στοιχεία του.